Lulu Carter till hård attack mot Martin Timell på Instagram

Lulu Carter gick igår till hård attack mot före detta kollegan Martin Timell på Instagram.


Okej först måste vi börja med lite bakgrundsinformation. De flesta känner nog till att Martin Timell och Lulu Carter tidigare jobbade sida vid sida i programmet Äntligen hemma. Men deras relation har inte varit smärtfri. 

2015 gick hon ut på sin blogg och berättade om det hon upplevde bakom kulisserna till programmet.

"Skulle Ni som tittare känna till på vilket sätt många av programledarna och redaktionsmedarbetarna, inklusive mig själv, blivit behandlade genom åren skulle Ni troligen chockeras."

Och att hon drömmer mardrömmar om det som hände. 

"Jag har fortfarande mardrömmar om nätterna som härrör till stora delar av den perioden av mitt liv och skulle kunna skriva en tjock bok om mina egna erfarenheter. Management by fear, mobbning och härskarteknik skulle garanterat vara tre huvudingredienser."

Mycket av den kritiken var direkt riktad mot Martin och hon hotade med att anmäla honom till diskrimineringsombudsmannen.

– Om de inte gör någonting åt det kommer jag, personligen, gå till diskrimineringsombudsmannen, sa Lulu till Expressen. 

Nu har Lulu igen anklagat Martin för att ha behandlat henne och andra för bland annat sexuella trakasserier. På sin Instagram la hon ut en bild på Martin jämte Harvey Weinstein, som på senaste tiden har blivit uppmärksammad i media efter att kvinnor och tjejer gått ut och berättat om sexuella trakasserier de utsatts för av Harvey. 

Till bilden skrev hon: "Timell = TV4's egna Harvey Weinstein"

Bildkälla: Instagram

Många i kommentarsfältet var dels förvirrade men antog också att Lulu anklagade Martin för att ha våldtagit. Detta eftersom att det varit mycket snack kring Harvey som hon jämförde honom med. Till det svarade hon att det inte är fallet. 

Bildkälla: Instagram

"Däremot har han genom sex använt sig av maktmissbruk och många kvinnor har blivit sexuellt trakasserade och däri låg parallellen jag drog. Jag anklagar INTE Timell för våldtäkt"

Det finns ingen kommentar från Martin Timell angående Instagram-inlägget. Vid tidigare tillfällen har han sagt att Lulu ljuger och att han aldrig skulle prata på liknande vis i media om en annan. 

Läs också om när Martin Timell blev grundlurad av en praktikant 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukade du titta på äntligen hemma med de två?
Tack för din röst!