Torsdag 2 Dec
Stockholm

Ex On The Beach-profilerna om att ha sex i TV

Ex On The Beach-profilerna Antonija Mandir och Julia Markham hade båda sex i tv. Nu berättar de om föräldrarnas reaktioner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ex On The Beach-profilerna Antonija Mandir och Julia Markham träffade båda sina pojkvänner inne i en dokusåpa. De båda deltog i årets EOTB-säsong som kom att bli en riktig tittarraket. 

Efter sin medverkan har tjejerna satsat på Youtube där de diskuterar allt mellan himmel och jord. Bland annat sin medverkan i såpan.


"Hur reagerade era föräldrar"

I sin senaste video har Antonija och Julia en frågestund där deras fans får ställa en rad frågor till dem. Bland annat om mens, sex och förhållanden. 

Men några av fansen var även nyfikna på hur tjejernas föräldrar reagerade på det faktum att de haft sex i TV, vilket de båda hade under sin medverkan. 

– Jag sa till mamma att jag hade haft sex i TV. Men mamma ba "tror du jag är dum eller, det förstod jag väl. men det är 2017, det spelar ingen roll", svarar Antonija. 

– Min mamma och min bror såg ju mitt sexavsnitt tillsammans. Så där satt man ju, stel. Men det var ju egentligen inte värre än man trodde att det skulle vara, fyller Julia i. 

– Nej men precis, och vi lever ju ihop med killarna vi var med så? Fuck it, avslutar Antonija. 

Se resten av frågorna i klippen nedan:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Blir du obekväm av att se en sex-scen tillsammans med dina föräldrar?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela