Nu avslöjar Lulu Carter detaljerna om Martin Timells övergrepp

Nu berättar Lulu Carter i detalj om Martin Timells övergrepp i en intervju – och hon kommer inte att acceptera hans ursäkt.


Det var i förra veckan som Lulu Carter på liknade Martin Timell med Harvey Weinstein, startskottet i det som slutligen fick Timell att bli av med sina uppdrag på TV4, efter att flera vittnen trätt fram och berättat om hans beteende.

Under fredagen kunde även Martin Timell erkänna vad han gjort för Expressen, där han bland annat kallade sitt beteende för "en jävla miss". Men exakt vad Timell ska ha gjort mot Carter har fram tills nu varit okänt.

– Vi åkte upp i en hiss tillsammans, för att möta familjen vars lägenhet vi hade gjort i ordning. Då tryckte han upp mig mot väggen och tog tag i mina bröst. Och så sa han ’de här, det här är juveler, de kommer vi få så jävla mycket tittarsiffror på. Men du måste alltid ha urringat”, och så drog han ner min urringade tröja, kunde Lulu Carter till slut berätta för Aftonbladet.

Lulu Carters ursprungliga inlägg om Timell. Bildkälla: Skärmdump

Det var i samband med #metoo-kampanjen som Carter först avslöjade Timells beteende, men då under oklara former. Om trakasserierna säger hon nu såhär:

– Det var väldigt tidigt som man kände att man skulle backa upp honom, eller att man skulle hålla sig på god fot med honom. Man blev liksom i hans våld på något sätt. Det här är en ytterst manipulativ person, säger Lulu Carter till Aftonbladet.

Timell har nu gått ut och bett om ursäkt för sitt beteende, något som Carter inte ger mycket till övers för.

– Nu försöker han vända på det så att vi ska tycka synd om honom, säger hon till Aftonbladet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Köper du Timells ursäkt?
Tack för din röst!