Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sabina avslöjar hur Pandoras ask egentligen fungerar

- 23/10/2017, 11:21 -

Momentet "Pandoras ask" känner många igen från Paradise Hotel. Men nej, det är inte alls bara frågor som läggs direkt ned i en burk.

Årets Paradise Hotel har inte direkt gjort tittarna besvikna i år. Inne på hotellet har kärleken blomstrat, dramatiken flödat (likaså spriten), det har varit kupper, pakter, tårar, skratt och mycket sex. 

Det har även dykt upp ett och annat välkänt ansikte, inte minst alla PH-veteraner från förra året. Men sedan har det klivit in ännu ett ansikte många av oss sett förut.

Youtubestjärnan "SabinaHoney" som har 56 000 följare på sin youtubekanal och är en av årets deltagare i programmet. Hon har varit en del av ett ordentligt triangeldrama som inkluderat henne själv, Johanna Nikkinen, och Haidar Juma


I en frågestund som Sabina höll på sin youtubekanal berättar hon att hon inte ångrar att hon hade sex inne på hotellet, utan snarare vem hon hade sex med. 

Hon avslöjar även en hemlighet tittarna inte tidigare vetat om angående Pandoras ask. 

"De skrivs ut på dator"

Sabina får frågan om hur deltagarna inte kan känna igen varandras handstilar under Pandoras då se får skriva dem själva. Och det hade en väldigt logisk förklaring.

– Man skriver inte bara lapparna direkt för att sedan köra ned dem i pandoras-asken. Utan man får skriva så många frågor man kan på en lapp, sedan väljer produktionen ut en fråga på en lapp som de skriver på en dator och skriver ut. Detta så att ingen kan se vem som skrivit vad, berättar hon.