Sabina avslöjar hur Pandoras ask egentligen fungerar

Momentet "Pandoras ask" känner många igen från Paradise Hotel. Men nej, det är inte alls bara frågor som läggs direkt ned i en burk.


Årets Paradise Hotel har inte direkt gjort tittarna besvikna i år. Inne på hotellet har kärleken blomstrat, dramatiken flödat (likaså spriten), det har varit kupper, pakter, tårar, skratt och mycket sex. 

Det har även dykt upp ett och annat välkänt ansikte, inte minst alla PH-veteraner från förra året. Men sedan har det klivit in ännu ett ansikte många av oss sett förut.

Youtubestjärnan "SabinaHoney" som har 56 000 följare på sin youtubekanal och är en av årets deltagare i programmet. Hon har varit en del av ett ordentligt triangeldrama som inkluderat henne själv, Johanna Nikkinen, och Haidar Juma


I en frågestund som Sabina höll på sin youtubekanal berättar hon att hon inte ångrar att hon hade sex inne på hotellet, utan snarare vem hon hade sex med. 

Hon avslöjar även en hemlighet tittarna inte tidigare vetat om angående Pandoras ask. 

"De skrivs ut på dator"

Sabina får frågan om hur deltagarna inte kan känna igen varandras handstilar under Pandoras då se får skriva dem själva. Och det hade en väldigt logisk förklaring.

– Man skriver inte bara lapparna direkt för att sedan köra ned dem i pandoras-asken. Utan man får skriva så många frågor man kan på en lapp, sedan väljer produktionen ut en fråga på en lapp som de skriver på en dator och skriver ut. Detta så att ingen kan se vem som skrivit vad, berättar hon. 

/
Senaste nytt

The Hives först ut i Venezuela

TV4 svarar på tittarkritiken efter Robinson-finalen: "Vann verkligen Pelle?"

Det var under torsdagen som Pelle Lilja kammade hem visten i Robinson 2023. Och finalen blev en riktig nagelbitare.

"Vem bor här?" stoppas – då återvänder programmet i SVT

1 timme sedan
"Vem bor här?", som vanligtvis sänds på söndagar, kommer inte att sändas i helgen och faktum är att programmet inte återvänder förrän nästa år.

The Smile till Way Out West

1 timme sedan
The Smile är klara för sommarens upplaga av Way Out West. Radioheads "lillasyster", som består av Thom Yorke, Jonny Greenwood och Tom Skinner är även aktuella med nya albumet "Wall of eyes" som släpps i januari.

Nyhetsmorgon-profilernas ursäkt till tittarna i livesändning: "Vi måste be om ursäkt"

1 timme sedan
Under fredagens sändning av Nyhetsmorgon bjöds på en rejäl skrattfest vilket fick Steffo att inte kunna hålla tårarna tillbaka. Efter incidenten kände sig Nyhetsmorgon-profilerna sig nödgade att be tittarna om ursäkt.

"Baldur's gate 3" blev årets spel

3 timmar sedan
"Baldur's gate 3" blev den stora vinnaren vid spelgalan Game Awards i Los Angeles. Det hyllade fantasyrollspelet korades bland annat till årets spel. Några svenska priser blev det däremot inte den här gången.