Torsdag 22 Apr
Stockholm

Martin Timell polisanmäld för våldtäkt

Kvinnan som utsattes för det sexuella övergreppet i badtunnan har nu anmält Martin Timell för våldtäkt.

Kommentera (44)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var förförra veckan som Sverige och världen skakades av kvinnors hemska berättelser om sexuella övergrepp under hashtaggen #metoo. Flera kända män anklagades för övergrepp – däribland Martin Timell. Lulu Carter skrev "Timell = TV4's egen Harvey Weinstein" på sin Instagram och efter det klev fler profiler fram och berättade att de haft liknande upplevelser med Timell. 

Ett av övergreppen ägde rum på en jobbfest. På jobbfesten ska Timell ha antastat en ung kvinnlig assistent. Kvinnan hade suttit i en badtunna och sträckt sig upp för att hämta en tändare. Timell tryckte då upp sin hand under kvinnans bikinitrosor och förde in sina fingrar i hennes underliv. 

Hon beskriver att hon blev väldigt chockad och att TV4-profilen "höll kvar sin hand samt tog ett hårdare tag. Det ska även finnas flera vittnen till Timells övergrepp. 

Anmäler Timell för våldtäkt 

Efter att TV4 gett besked om att de inte tänker anmäla det sexuella övergreppet i badtunnan väljer nu kvinnan själv att polisanmäla Timell för våldtäkt. Till sin hjälp har hon advokaten Elisabeth Massi Fritz, berättar hon för Expressen.

– Vad som hände undgick ingen, alla visste, alla såg och festen avslutades. Jag slet mig loss och sprang till huset och klädde på mig. På vägen ut och bort därifrån kom Martin och undrade varför jag hade tagit av mig min "sexiga bikini", avslutar hon.

Kommentera (44)
Kopiera länk
Dela