Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är Joakim och Jonna Lundells nya lyxhus

- 01/11/2017, 15:06 -

Joakim och Jonna Lundell har köpt ett nytt lyxhus med 14 rum, swimmingpool och golfbana.

Joakim Lundell har rent karriärmässigt levt i någonting utav en framgångssaga senaste året. 

Han och Jonna Lundells spökjakter har gjort succé på Youtube med över flera miljoner tittare. Hans bok slog svenskt rekord i antalet förbeställda böcker och Joakims hits har inte bara gått hem här i Sverige, utan även globalt. 

Men som de flesta vet så har kändisskapet en baksida. Joakim och Jonnas liv har kantats av trakasserier  från alla håll och kanter. Paret har inte kunnat känna sig säkra i sitt eget hem, och efter att ha fått sina nya bilar vandaliserade, sina hundar stenade och sitt förhållande tillfälligt raserat så kände de att det fick lov att vara nog. 

– Vi är redo för ett nytt kapitel. Och vi kommer att börja med att flytta, berättar Joakim för Nyheter24.

Joakim Lundell och Jonna Lundell.

Köper lyxhus

Joakim berättar nu att han och Jonna precis köpt sitt drömhus. Paret är överlyckliga och kommer att flytta in i februari. Huset är 523 kvadratmeter stort, över och undervåning, fyra toaletter, fem duschar, fyra klädkammare, nio sovrum, vardagsrum, matrum, uterum, med mera. 

– Vi kunde inte varit mer nöjda. Så känns det även väldigt bra för hundarnas skull då de äntligen slipper att få stenar på sig eller att bli skrämda dygnet runt, berättar Joakim. 

Tror du fortfarande att folk kommer att åka dit?

– Nu är det privat mark, så jag avråder alla som tänkt att åka hit för att terrorisera att avstå från det helt. Då åker de dit för olaga intrång och vi sätter dit dem direkt, säger Joakim. 

Får man fråga vad det kostade...?

– Vi kan säga såhär, utropspris var 10.3 miljoner. Mer än så väntar jag med att säga, avslutar han.

Läs mer: 

Det straffet kan fansen få om de trakasserar Jocke och Jonna i deras nya lyxhus