Här är Joakim och Jonna Lundells nya lyxhus

Joakim och Jonna Lundell har köpt ett nytt lyxhus med 14 rum, swimmingpool och golfbana.


Joakim Lundell har rent karriärmässigt levt i någonting utav en framgångssaga senaste året. 

Han och Jonna Lundells spökjakter har gjort succé på Youtube med över flera miljoner tittare. Hans bok slog svenskt rekord i antalet förbeställda böcker och Joakims hits har inte bara gått hem här i Sverige, utan även globalt. 

Men som de flesta vet så har kändisskapet en baksida. Joakim och Jonnas liv har kantats av trakasserier  från alla håll och kanter. Paret har inte kunnat känna sig säkra i sitt eget hem, och efter att ha fått sina nya bilar vandaliserade, sina hundar stenade och sitt förhållande tillfälligt raserat så kände de att det fick lov att vara nog. 

– Vi är redo för ett nytt kapitel. Och vi kommer att börja med att flytta, berättar Joakim för Nyheter24.


Köper lyxhus

Joakim berättar nu att han och Jonna precis köpt sitt drömhus. Paret är överlyckliga och kommer att flytta in i februari. Huset är 523 kvadratmeter stort, över och undervåning, fyra toaletter, fem duschar, fyra klädkammare, nio sovrum, vardagsrum, matrum, uterum, med mera. 

– Vi kunde inte varit mer nöjda. Så känns det även väldigt bra för hundarnas skull då de äntligen slipper att få stenar på sig eller att bli skrämda dygnet runt, berättar Joakim. 

Tror du fortfarande att folk kommer att åka dit?

– Nu är det privat mark, så jag avråder alla som tänkt att åka hit för att terrorisera att avstå från det helt. Då åker de dit för olaga intrång och vi sätter dit dem direkt, säger Joakim. 

Får man fråga vad det kostade...?

– Vi kan säga såhär, utropspris var 10.3 miljoner. Mer än så väntar jag med att säga, avslutar han.

Läs mer: 

Det straffet kan fansen få om de trakasserar Jocke och Jonna i deras nya lyxhus

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...