Therese fick oväntat besök mitt i lägenhetsvisningen. Bildkälla: Therese Lindgren Instagram.
Therese fick oväntat besök mitt i lägenhetsvisningen. Bildkälla: Therese Lindgren Instagram.

Therese Lindgren visar upp nya drömlägenheten

Youtubestjärnan Therese Lindgren har köpt sin drömlägenhet. Men när hon och pojkvännen var där första dagen hände någonting oväntat.


Therese Lindgren har idag runt 590 000 prenumeranter på Youtube och är därav en av våra absolut största Youtubestjärnor i Sverige. Hon har släppt två böcker, varit med i tv-soffor, poddar, och webprogram samt att hon var den första Youtubeprofilen som öppet berättade om sin ångest, sin självmedicinering och hur det är att leva med panikattacker. 

Men som vi alla vet så har kändisskapet en baksida. 

Therese har tidigare varit med om att bli trakasserad av galna fans. Hon har fått extremt många busringningar på både telefon och dörr, fått dödshot i kommentarsfältet och blivit ID-kapad. Hon har även blivit filmad genom sitt fönster av en drönare. 

Men nu har hon och pojkvännen valt att flytta till en ny drömlägenhet. 

Therese blir redan igenkänd av sina grannar. Bildkälla:Therese Lindgren Instagram.

"Vi har vara bott här en dag"

I sin senaste vlogg åker hon och Anders iväg till sin nya lägenhet för att ta sig en titt. Hon ger sina följare än liten tur runt i lägenheten, och av vad man får se så ser det fantastiskt ut. Men mitt i filmen händer det som Therese fruktat för. 

Det plingar på dörren. 

Therese visade sina följare runt. Bildkälla: Therese Lindgren Youtube.

Hon går direkt och öppnar och möts då av en liten flicka som undrar om hon kan få vara med i Therese vlogg. Youtubestjärnan säger artigt men bestämt nej, och flickan går därefter iväg.

– Jag sa bara nej, och då gick hon. Det är första dagen vi bor här och det börjar redan plinga på folk, det känns ju inte så bra alls, säger Therese bestämt. 

Vill du se fler videos av Therese? Det kan du göra på hennes Youtubekanal som du hittar här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.