Fredag 21 Jan
Stockholm

Therese Lindgren visar upp nya drömlägenheten

Therese fick oväntat besök mitt i lägenhetsvisningen. Bildkälla: Therese Lindgren Instagram.
Therese fick oväntat besök mitt i lägenhetsvisningen. Bildkälla: Therese Lindgren Instagram. Foto:

Youtubestjärnan Therese Lindgren har köpt sin drömlägenhet. Men när hon och pojkvännen var där första dagen hände någonting oväntat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Therese Lindgren har idag runt 590 000 prenumeranter på Youtube och är därav en av våra absolut största Youtubestjärnor i Sverige. Hon har släppt två böcker, varit med i tv-soffor, poddar, och webprogram samt att hon var den första Youtubeprofilen som öppet berättade om sin ångest, sin självmedicinering och hur det är att leva med panikattacker. 

Men som vi alla vet så har kändisskapet en baksida. 

Therese har tidigare varit med om att bli trakasserad av galna fans. Hon har fått extremt många busringningar på både telefon och dörr, fått dödshot i kommentarsfältet och blivit ID-kapad. Hon har även blivit filmad genom sitt fönster av en drönare. 

Men nu har hon och pojkvännen valt att flytta till en ny drömlägenhet. 

Therese blir redan igenkänd av sina grannar. Bildkälla:Therese Lindgren Instagram.

"Vi har vara bott här en dag"

I sin senaste vlogg åker hon och Anders iväg till sin nya lägenhet för att ta sig en titt. Hon ger sina följare än liten tur runt i lägenheten, och av vad man får se så ser det fantastiskt ut. Men mitt i filmen händer det som Therese fruktat för. 

Det plingar på dörren. 

Therese visade sina följare runt. Bildkälla: Therese Lindgren Youtube.

Hon går direkt och öppnar och möts då av en liten flicka som undrar om hon kan få vara med i Therese vlogg. Youtubestjärnan säger artigt men bestämt nej, och flickan går därefter iväg.

– Jag sa bara nej, och då gick hon. Det är första dagen vi bor här och det börjar redan plinga på folk, det känns ju inte så bra alls, säger Therese bestämt. 

Vill du se fler videos av Therese? Det kan du göra på hennes Youtubekanal som du hittar här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela