1 av 2
2 av 2

Nu avslöjar Paow: "Därför tänker jag aldrig mer prata om Temptation Island"

Paulina "Paow" Danielsson berättar nu om varför hon väljer att aldrig mer uttala sig om Temptation Island.


Paulina "Paow" Danielsson är en av landets största dokusåpaprofiler. Hon har varit med i Paradise Hotel två gånger, varan ena gången hon kom ut som vinnare tillsammans med Eric Hagberg. Båda gångerna har hon skapat rubriker och tagit sig långt i tävlingen.


I år har vi fått se Paulina kliva in i ingenting mindre än den omtalade skandalsåpan Temptation Island där hon medverkar tillsammans med exet Mattias Coleman

 Efter sin medverkan gjorde Paulina och Mattias slut och hon är nu tillsammans med Lance Hedman, 17. Paret befinner sig i skrivande stund i Thailand, och där ska de vara i flera månader.

"Har lämnat det bakom mig"

Många profiler från Temptation Island har synts flitigt i media där de berättat om sin medverkan, men ännu lyser Paulina med sin frånvaro. Nu väljer hon att berätta varför. Det handlar nämligen om hänsyn till sin nuvarande relation. 

"Som dom flesta av er säkert läst, eller sett så gick jag in i Kanal 5:s nya satsning Temptation Island. Ja det är väl egentligen mindre kul nu i efterhand att se på då jag är i en ny relation. Så den delen med mitt ex har jag lämnat helt åt sidan. Kommer varken kommentera det eller svara på frågor då jag gått vidare helt från det, det var ju också ett år sedan det spelades in", skriver Paow. 


Så det är alltså i hänsyn till sin nya relation som Paulina väljer att inte uttala sig om programmet. Hon har dock valt att ge en kommentar om tjejerna i huset, och hur hon upplevde deras bemötande. 

"Men, jag kan kommentera min ingång i flickvännernas hus. Ja, killarna blev ju glada och tjejerna grät för att jag fick lite uppmärksamhet? Typiskt tjejer skulle jag säga, så fort fokus dras ifrån dem så börjar de gråta? Jag gjorde heller inget för att försöka ta deras uppmärksamhet utan jag tycker genuint att det är kul att spela beerpong. Men jag brydde mig inte så mycket om att dom stötte ut mig. Jag hängde mycket med killarna, som för övrigt är helt  underbara", avslutar hon.


Läs inlägget i sin helhet här. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.