Bianca Ingrosso berättar att Marie Serneholts ex-pojkvän Johan Gunterberg har raggat på henne.
Bianca Wahlgren Ingrosso avslöjar flörten med De Vet Du-stjärnan Johan Gunterberg, som tidigare varit ihop med Marie Serneholt.

Bianca Ingrosso avslöjar flörten med Johan Gunterberg

BIanca Wahlgren Ingrosso berättar nu om sin flört med Marie Serneholts ex-pojkvän Johan Gunterberg.


Det är när Bianca Ingrosso, 22, gästar Emil Perssons "Fördomspodden" som hon avslöjar att Marie Serneholts ex-pojkvän Johan Gunterberg, 29, minst sagt har ett gott öga till henne.

– Han vägrar ge upp. Vi kanske fick till det när man var 18, för vi har gått på samma gymnasium och har väldigt många gemensamma vänner, säger Bianca.

Johan har onekligen kämpat på – efter att hans separation från Marie Serneholt, 24, har han haft siktet inställt på Bianca.

– Han har varit väldigt mån om att ragga och skriva, och jag har lite humoristiskt sagt "nu får du lägga av, jag är inte intresserad”, säger Bianca.

Medan Bianca verkar ta Johans raggförsök med en nypa salt så är Biancas pojkvän Phillipe Cohen inte direkt eld och lågor över Johan.

– Han är väl inget jättefan av Johan kanske, haha, säger Bianca i podden. 

Efter att Marie och Johan gick skilda vägar har hon nu börjat dejta kungavännen Fredric Palmqvist.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.