Paow och Lance upplevde alla nykära pars mardröm

Paulina "Paow" Danielsson och kärleken Lancelot Hedman var med om någonting traumatiskt i Thailands lokaltrafik.


Paulina "Paow" Danielsson, 24, och Lancelot "Lance" Hedman, 17, har bara varit ett par i några veckor – men de verkar redan vara mer kära än någonsin.

Nu har paret dragit på kärleksresa till Thailand där de njuter av landet och varandras sällskap. Första anhalten blev den Thailändska huvudstaden Bangkok och på Instagram har paret lagt ut många mysiga kärleksbilder på varandra där de pussas, solar, turistar och myser. 

Självfallet har paret även valt att testa på olika sorters matställen, särskilt då Paows absoluta favoritmat är just thaimat. Men som vi alla vet så gäller det att vara försiktig när man är utomlands. 


"Höll på att skita på oss"
Paulina har tidigare berättat att hon alltid älskat all slags thaimat, men att nackdelen med Thailand är att det är en helt annan bakteriekultur än vad det är i svenska maten. Detta kan leda till en väldigt specifik bieffekt – vilket det gjorde för det nykära paret. 


"Nackdelen med att bo så långt från alla turister och fina restauranger är väl maten, mina smaklökar ÄLSKAR riktigt thaimat. Men inte min mage. Jag äter så starkt så att jag nästan kräks och bakterierna är ju annorlunda speciellt nu första dagarna"

"Så igår i lokaltrafiken så höll både jag och Lance på att skita på oss. Känner man inte varandra tillräckligt bra så är ett starkt tips att åka till Thailand. Då får man se varandras sidor från en helt annan vinkel", skriver Paulina. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!