Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jennie Hammar utsatt för kända krogprofilen

- 16/11/2017, 12:54 -

Jennie Hammar berättar om hur hon blev utsatt för sexuella trakasserier av en chef när hon jobbade på en Stureplanskrog.

Journalisten Jennie Hammar, 31, berättar i podcasten "Veckans bläcka" som hon har med Karin Bastin om hur hon blev utsatt för sexuella trakasserier. 

Övergreppet ska ha ägt rum på en krog i Stockholm där Jennie då jobbade. Mannen slickade kvinnor i örat och kunde ta kvinnor på rumpan. 

Vid ett tillfälle stoppade mannen ner sin hand innanför Jennies trosor för att känna efter om hon hade rakat sig.

Jennie berättar att han kom undan med trakasserierna eftersom det var "hans humor". De gånger Jennie ifrågasatte mannens handlingar så skrattades det bort. 

Vid ett tillfälle stod Jennie och bongade in mat när den kända krogchefen kom fram till henne. 

– Jag stod och jobbade när han kommer bakifrån och börjar trycka sig mot mig och grymta och låtsas att han har samlag tills han får ett stånd ute i restaurangen, berättar Jennie i podden.

Mannens övergrepp upphörde inte förrän Jennies dåvarande pojkvän Filip Hammar, 42, ringde upp mannen och bad honom att sluta.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.