Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson tog ut sin p-stav – det här hade hänt med den

Nöje | 17/11/2017 13:31

Zara Larsson valde nyligen att plocka ut sin p-stav. Nu berättar hon om vad hon då upptäckte.

Zara Larsson uppträdde under söndagen på MTV EMA:s i London, och vilken show hon bjöd på. 

Utöver att vara queen på scenen så driver sångerskan även en succépodd tillsammans med sin bästa vän Olivia Gateau. Tjejerna diskuterar allt mellan himmel och jord och i det senaste poddavsnitt varnar de lyssnarna i början, då de diskuterar blod, sprutor och mens. 

– Det här blir ingenting för känsliga, säger Zara i introt. Och ja, sångerskan håller vad hon lovar. Hon väljer nämligen att dela med sig av berättelsen om hur det gick till när hon tog ut sin p-stav. 

Zara Larsson plockade ut sin p-stav

"Den hade gosat in sig"

Zara satte in en p-stav för ett par år sedan som hon nu valt att ta ur. Själva ingreppet gör enligt Zara inte ont alls, men när Zara nu skulle ta ut p-staven, då gjorde hon och sköterskan en liten upptäckt. 

– Sköterskan var tvungen att skära i armen när jag skulle ta ut mitt preventivmedel, och då upptäckte vi att p-staven hade gosat sig in i mitt underhudsfett, säger Zara. 

Zara tillsammans med pojkvännen Brian Whittaker

– Nej alltså jag ryser, du får inte berätta mer. Det är någonting med p-stavar som jag finner så obehagligt. Jag och min vän brukar massera varandra, en gång kom jag åt hennes stav och det gick liksom ett larm i hela min kropp, säger Olivia. 

– Den sitter ju så nära huden så man känner den, säger Olivia. 

– Allt gick i alla fall bra, jag tycker att det är värre med sprutor än det är med att skära i huden berättar Zara. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Zara Larsson: "Därför har jag och Brian två olika sängar"