Zara Larsson tog ut sin p-stav – det här hade hänt med den

Zara Larsson valde nyligen att plocka ut sin p-stav. Nu berättar hon om vad hon då upptäckte.


Zara Larsson uppträdde under söndagen på MTV EMA:s i London, och vilken show hon bjöd på. 

Utöver att vara queen på scenen så driver sångerskan även en succépodd tillsammans med sin bästa vän Olivia Gateau. Tjejerna diskuterar allt mellan himmel och jord och i det senaste poddavsnitt varnar de lyssnarna i början, då de diskuterar blod, sprutor och mens. 

– Det här blir ingenting för känsliga, säger Zara i introt. Och ja, sångerskan håller vad hon lovar. Hon väljer nämligen att dela med sig av berättelsen om hur det gick till när hon tog ut sin p-stav. 


"Den hade gosat in sig"

Zara satte in en p-stav för ett par år sedan som hon nu valt att ta ur. Själva ingreppet gör enligt Zara inte ont alls, men när Zara nu skulle ta ut p-staven, då gjorde hon och sköterskan en liten upptäckt. 

– Sköterskan var tvungen att skära i armen när jag skulle ta ut mitt preventivmedel, och då upptäckte vi att p-staven hade gosat sig in i mitt underhudsfett, säger Zara. 


– Nej alltså jag ryser, du får inte berätta mer. Det är någonting med p-stavar som jag finner så obehagligt. Jag och min vän brukar massera varandra, en gång kom jag åt hennes stav och det gick liksom ett larm i hela min kropp, säger Olivia. 

– Den sitter ju så nära huden så man känner den, säger Olivia. 

– Allt gick i alla fall bra, jag tycker att det är värre med sprutor än det är med att skära i huden berättar Zara. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Zara Larsson: "Därför har jag och Brian två olika sängar"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

2 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

3 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.