Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso svarar på läsarnas kritik: "Ingen respekt"

Nöje | 22/11/2017 17:13

Bianca Wahlgren Ingrosso möttes av hårda ord från sina fans och läsare – nu väljer hon att gå ut och bemöta kritiken.

Opersonlig. För mycket reklam. Köphets. Och ännu mer samarbeten. Ja, det är den kritik som Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, mötts av från sina läsare de senaste dagarna.

Bianca, som har haft turbulenta dygn sedan hon drabbades av en panikattack under en träff med fans i lördags, tar sig nu tid att svara på de hårda orden. 

Bianca inleder sitt blogginlägg med att be om ursäkt till de fans som inte fick en chans att träffa henne under fanträffen på Guldfynd i Mall of Scandinavia.

"Det var ganska dålig luft i butiken, det kom väldigt mycket folk och jag kände bara att det blev lite för mycket av allt tyvärr", skriver Bianca som nu bor hemma hos sin mamma Pernilla Wahlgren för att få lite lugn och ro.

Bianca Wahlgren Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Wahlgren Ingrosso bor nu hos mamma Pernilla. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca fortsätter att skriva anledningen till att hon inte känt sig så inspirerad att blogga – de elaka kommentarerna tär verkligen på henne.

"Vet att ni är fler positiva än negativa men ni som spyr ur er elakheter har verkligen ingen respekt. Tänk snälla en gång innan ni skriver till någon ni inte känner överhuvudtaget, någon som ni inte vet hur den personens schema ser ut och vad jag gör om dagarna. Då får vi alla en mycket trevligare stämning här", skriver Bianca i bloggen.

Bianca Wahlgren Ingrosso.

Bianca Wahlgren Ingrosso svarar på kritiken. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu stöttas hon av flertalet läsare i kommentarsfältet:

"Elaka kommentarer på din blogg beror på en enda sak: avundsjuka! Du är söt, charmig, rolig har en framtid som kan ta dig så långt som du själv vill!"

"Vissa människor har inget bättre för sig än att klaga på andra, och det är fruktansvärt. Så vidrigt. Men du verkar vara en så fin, ambitiös, vacker och stark människa. Hoppas du mår bättre snart".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.