Läsarna rasar mot Bianca Wahlgren Ingrosso efter hennes reklamsamarbete.
För mycket reklam och samarbeten på bloggen – japp, det tycker i alla fall Bianca Wahlgren Ingrossos läsare. - Foto: Maja Suslin/TT, Henrik Montgomery/TT

Bianca Ingrosso svarar på läsarnas kritik: "Ingen respekt"

Bianca Wahlgren Ingrosso möttes av hårda ord från sina fans och läsare – nu väljer hon att gå ut och bemöta kritiken.


Opersonlig. För mycket reklam. Köphets. Och ännu mer samarbeten. Ja, det är den kritik som Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, mötts av från sina läsare de senaste dagarna.

Bianca, som har haft turbulenta dygn sedan hon drabbades av en panikattack under en träff med fans i lördags, tar sig nu tid att svara på de hårda orden. 

Bianca inleder sitt blogginlägg med att be om ursäkt till de fans som inte fick en chans att träffa henne under fanträffen på Guldfynd i Mall of Scandinavia.

"Det var ganska dålig luft i butiken, det kom väldigt mycket folk och jag kände bara att det blev lite för mycket av allt tyvärr", skriver Bianca som nu bor hemma hos sin mamma Pernilla Wahlgren för att få lite lugn och ro.

Bianca Wahlgren Ingrosso bor nu hos mamma Pernilla. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca fortsätter att skriva anledningen till att hon inte känt sig så inspirerad att blogga – de elaka kommentarerna tär verkligen på henne.

"Vet att ni är fler positiva än negativa men ni som spyr ur er elakheter har verkligen ingen respekt. Tänk snälla en gång innan ni skriver till någon ni inte känner överhuvudtaget, någon som ni inte vet hur den personens schema ser ut och vad jag gör om dagarna. Då får vi alla en mycket trevligare stämning här", skriver Bianca i bloggen.

Bianca Wahlgren Ingrosso svarar på kritiken. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu stöttas hon av flertalet läsare i kommentarsfältet:

"Elaka kommentarer på din blogg beror på en enda sak: avundsjuka! Du är söt, charmig, rolig har en framtid som kan ta dig så långt som du själv vill!"

"Vissa människor har inget bättre för sig än att klaga på andra, och det är fruktansvärt. Så vidrigt. Men du verkar vara en så fin, ambitiös, vacker och stark människa. Hoppas du mår bättre snart".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .