Fredag 14 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso: "Då skaffar jag och Phillipe barn"

Bianca Ingrosso avslöjar när hon och pojkvännen Philippe Cohen planerar att skaffa barn.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Det var tidigare i somras som Bianca Ingrosso gick ut med att hon och pojkvännen Phillipe Cohen gjort slut. Denna gång var det på Phillipes initiativ och Bianca var förkrossad efteråt. 

– Det var väl så pass enkelt att en ena parten inte ville länge, berättade hon i podden "Tankar med" tillsammans med Daniel Redgert

Profilen berättade att det inte var första gången det hände utan att hon och Phillipe gått isär flera gånger tidigare. 

Bianca och Phillipe Cohen 

Hittade tillbaka

Men efter några månader mottog Bianca ett sms från Phillipe där han skrev att han ångrade sig och inte klarade sig utan henne. Idag är paret tillsammans igen och är i full gång med att planera framtid tillsammans. Philippe pluggar för tillfället i London men när han är klar med studierna ska paret under en kort tid bo i varsin lägenhet för att sedan flytta ihop. 

I sin senaste video besvarar Bianca läsarnas frågor och får bland annat frågan om vad som fick henne att gå tillbaka till Phillipe samt när paret planerar att förlova sig och skaffa barn. 

Paret har träffats i snart 4 år

– Vi är väldigt kära och vill verkligen vara med varandra. Jag har gjort slut med honom också och sedan insett att det inte var vad jag ville. Sedan gjorde han slut med mig och insåg samma sak.

– Jag tror nog att vi skaffar barn om cirka fyra år, alltså när jag är 26 och jag vill vara 30 när jag gifter mig, svarar Bianca. 

Se hela videon här:

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela