Måns Zelmerlöv och Skavlan pratar om frieri
Måns Zelmerlöw berättade om sitt frieri i SVT:s "Skavlan".

Här avslöjar Måns Zelmerlöw allt om romantiska frieriet till sin Ciara

Måns Zelmerlöw har tidigare haft ett stormigt privatliv. Men nu verkar det som att han har bestämt sig.


Ingen har väl missat Måns Zelmerlöws romantiska frieri till sin Ciara Janson tidigare i år? Frieriet skedde på ett tak i Kroatien och det såg helt magsikt ut.

Men Måns Zelmerlöws privatliv har inte alltid varit så stabilt som nu. Han har tidigare varit tillsammans med artisten Marie Serneholt och juristen Azra Osmancevic. Och i podcasten Värvet berättade Måns öppet om att han har varit otrogen i flera relationer och att han har gått i terapi för att få hjälp med sitt obehärskade bekräftelsebehov.

Men i januari 2017 vände det för Måns Zelmerlöw. Enligt han själv. Det var då det bekräftades att det är den brittiska skådespelerskan Ciara Janson, 29, som har fått honom på fall. Ciara Janson har sedan tidigare en son och har dessutom designat omslaget till Måns senaste album.  

I kvällens avsnitt av Skavlan berättar Måns om frieriet. Fredrik Skavlan chockas och blir riktigt berörd när Måns visar hur han friade till sin Ciara. 

– Jag har aldrig känt såhär, säger Måns i programmet.

Se i klippet ovan hur Måns Zelmerlöws frieri till sin Ciara Janson gick till.

Skavlan visas fredagar klockan 16.00 på SVT Play eller klockan 21.00 i SVT1 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.