Bianca Ingrosso: "Så många har jag legat med"

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf avslöjar hur många de delat lakan med.


Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs podd hade premiär för drygt en vecka sedan. Redan första veckan blev det succé och podden tog sig upp på poddtoppens första plats. Och andra avsnittet gör nog ingen lyssnare besviken då det nämligen bjöds på ett rungande sexavsnitt där tjejerna pratar om allt som har med sex att göra. Bianca är omtalad för kunna prata väldigt frispråkigt om sex, vilket hon minst sagt lever upp till i detta avsnitt. Och det gör även Alice. 

Tjejerna pratar bland annat om sina bästa sexminne, om det mest pinsamma de varit med om i sängen samt när man egentligen blir bekväm i sitt sexliv. 

– Man blir väl egentligen aldrig helt bekväm? Man har ju alltid saker man kanske föredrar och inte föredrar samt kroppsdelar man försöker täcka över, säger Alice och får medhåll från Bianca. 

De tar även upp ämnet "sexpartners" och tjejerna måste båda två avslöjar hur många de legat med. Och först ut är Alice. 

– Jag har haft sex med fem-sex personer tror jag, säger Alice.

– Good girl, säger Bianca och fortsätter. 

– Jag har haft sex med antingen nio eller tio. Det är en jag inte minns. Det är väl alltid någon man inte vill minnas? Gud jag har fan många sånna, tillägger hon. 

Bianca berättar även om hur det gick till när Pernilla en gång upptäckte henne och Phillipe i sängen: 

– I början av mitt och Phillipes förhållande, alltså vi var typ inte ens tillsammans, så var vi hemma hos mamma. Vi var inne på mitt rum och han gick ned på mig och ja, du vet. Och samtidigt så var det en pågående frukost på övervåningen. Så mamma kommer ned, öppnar dörren och ba "frukosten är kla... men oj, ehm, hejdå".

– Visst om han hade legat ovanpå mig och man fattade att vi hade sex, men nu gick han liksom ner på mig, säger Bianca. 

Vill du lyssna på tjejernas härliga poddavsnitt kan du göra det här.

Någon mer som avslöjat sitt sexantal är Laila Bagge – mer om det kan du läsa här.

Bianca befann sig nyligen på en solig semester i Marella – men en kväll spårade ur på riktigt och resulterade i en riktig brakfylla.

– Jag tror nästan att jag blev spritförgiftad. Jag vaknade helt kallsvettig, berättar Bianca. 

Läs mer om vad som hände här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ångrar du någon du legat med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...