Fredag 14 Maj
Stockholm

Lulu Carter svarar på kärleksryktet om Martin Timell

Martin Timell och Lulu Carter.
Martin Timell och Lulu Carter. Foto: Robin Haldert, TT, Fredrik Sandberg, TT.

"Äntligen hemma"-profilen Lulu Carter väljer nu att kommentera de rykten som har cirkulerat om henne och den tidigare TV4-kollegan Martin Timell.

Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Lulu Carter, 56, delade en bild på sin tidigare "Äntligen hemma"-kollega Martin Timell, 60, och kallade honom för Sveriges Harvey Weinstein så var det början på slutet för Martin Timell.

Timell anklagades för sexuella trakasserier, mobbning och våldtäkt. Han fick sparken från TV4 och alla program där han medverkar ströks från tablån. Han anmäldes även för en våldtäkt.

I en intervju med Expressen berättade Lulu Carter om hur Timell tafsat på hennes bröst, och hon berättade även att han skickat onanivideos till henne. 

Sajten Stoppa Pressarna avslöjar nu att det har ryktats att Timell och Carter hade en kärleksrelation innan hon lämnade "Äntligen hemma". 

Nu väljer Lulu Carter att för första gången kommentera ryktena – och hon gör klart att Timell vid flera tillfällen försökte ragga på henne.

– Han kom med många och enträgna inviter, och förmodligen är det därför folk tror att vi var tillsammans, säger Carter till Stoppa Pressarna. 

Men hon förnekar ryktet om att hon och Timell skulle ha haft en romans.

– Jag har aldrig någonsin haft ett förhållande med den mannen. Blotta tanken får det att vända sig i magen på mig, säger Carter till Stoppa Pressarna.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela