Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson om svartsjukan: "Kollade igenom hela hans telefon"

- 21/12/2017, 16:39
" Jag mår skit när jag gör det, för innerst inne så vill man ju egentligen hitta någonting som får en att må dåligt"

" Jag mår skit när jag gör det, för innerst inne så vill man ju egentligen hitta någonting som får en att må dåligt"

Det är när Zara Larsson gästar Alexander Schulmans poddcast som hon avslöjar att hon brukade kolla igenom sin ex-pojkväns telefon.

En av årets hetaste och mest romantiska nyheter var utan tvekan att Zara Larsson med hjälp av Twitter letade reda på sin nuvarande pojkvän Brian H Whittaker. Paret är nu tillsammans och ser kärare och kärare ut för varje dag som går. 

Zara har i sin egen poddcast "Sanningens mammor" flertalet gånger berättat hur mycket hon trivs tillsammans med Brian och att de har ett sunt förhållande. När hon nyligen gästade Alexander Schulmans poddcast "Schulman show" berättar sångerskan bland annat att hon inte känner någon vidare svartsjuka mot Brian och att hon inte heller skulle bli arg om han exempelvis kollade på porr. 

Zara Larssons pojkvän heter Brian H Whittaker och är modell.
Zara Larssons pojkvän heter Brian H Whittaker och arbetar som modell.
Brian och Zara är kärare än någonsin.
Paret träffades via nätet

– Det vore konstigt i en relation att förbjuda den andra att göra någonting, sa Zara. 

Alexander frågar då Zara om hon gjort någonting riktigt grovs i svartsjukans namn. Och efter lite eftertänksamhet kommer hon på någonting hon gjorde mot sin ex-pojkvän (vi har en aning om vem hon syftar på) – nämligen att kolla igenom hans telefon. 

– Det har jag definitivt gjort. Absolut. Inte med min nuvarande pojkvän, men mitt ex, absolut det har jag. Jag mår verkligen skit när jag gör det, för innerst inne så vill man ju egentligen hitta någonting som får en att må dåligt. Man kollar anteckningar, bilder, allt, enbart för att man vill hitta någonting, säger hon. 

Zara Larsson.
"Känner man att man vill och behöver kolla igenom sin pojkväns mobil så är det ju fel redan där. Redan där har man problem"

Zara poängterar även att blotta tanken på att vilja undersöka sin partners telefon är någonting utav en varningsklocka. 

– Känner man att man vill och behöver kolla igenom sin pojkväns mobil så är det ju fel redan där. Redan där har man problem. I mitt förhållande nu känner jag inte att jag behöver kolla hans telefon, avslutar Zara.