Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alexander Bard kallade Zara Larsson för "kändisbitch" – nu svarar hon

- 21/12/2017, 15:38

Alexander Bard kallade Zara Larsson för en "kändisbitch som hatar män". Nu väljer Zara Larsson att svara på Bards hårda ord – och hon håller inte tillbaka. – Gud vad tråkigt att han har noll procent hjärnceller, säger Zara Larsson.

Det var i mitten av november som Alexander Bard, 56, gick till attack mot Zara Larsson, 20.

Bard kritiserade regissören Ridley Scott som hade ersatt skådespelaren Kevin Spacey med skådespelaren Christopher Plummer.

Anledningen till att Spacey är ersatt är de anklagelser om sexuellt ofredande som har riktats mot honom den senaste tiden under #metoo-rörelsen. 

Bard tyckte att Scott var "allt annat än modig" och att det bara handlade om ett desperat försök att tysta en "galen mobb".

Sedan slände Bard en känga till Zara.

"Låt oss kalla det Zara Larsson-syndromet. Kändisbitch hatar män. Män skriver och producerar hennes skivor, organiserar och promatar hennes turnéer och regisserar hennes videos. Och bygger mikrofoner och de sociala medier-plattformer där hon fortfarande hatar män", skrev Bard på sin Twitter.

Alexander Bard.
Alexander Bard kallade Zara Larsson för "kändisbitch". Bildkälla: Erik Mårtensson/TT Bild

Bard möttes av mothugg från sina följare:

"Du har blivit gammal! Helt intrasslad i ditt skägg".

"Vit kränkt man..."

"Jag blir fan bara trött. Ha två tankar i huvudet på samma gång tack."

Sångerskan Miriam Bryant, 26, gick även hon till attack mot Bard efter hans hårda ord mot Zara.

"Här är ännu en kändisbitch som åtminstone hatar den här mannen", skrev Miriam om Bard på sin Instagram.

Men Zara har inte bemött Bards ord – förrän nu. Zara gästar Alex Schulmans podcast "Schulman Show", och där väljer hon att för första gången kommentera Bards utspel.

Zara Larsson.
Zara Larsson svarar på Alexander Bards utspel. Bildkälla: Instagram.

– Han är ju så dum, snälla, det är jättesorgligt. Gud vad tråkigt att han har noll procent hjärnceller, säger Zara och fortsätter: 

– Någon som kommer, som Alexander Bard, och säger de grejerna han gör – är det någon som är kapabel till en diskussion? Nej, det är det inte. Han är förlorad, säger Zara. 

Anledningen till att Zara inte har pratat om Bards hårda tweet är att hon tycker att hennes tid och energi är för dyrbar. 

– Det hade typ varit en tjänst för honom. Jag antar väl att han ville att jag skulle svara. Men jag tänker inte ge honom det, säger Zara i podden.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.