Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen rasar på Alexander Bards hårda ord om Zara Larsson

Nöje | 15/11/2017 12:50

Alexander Bard har inte mycket till övers för sångerskan Zara Larsson – nu kallar han henne bland annat för "bitch".

Det är på Twitter som Alexander Bard, 56, går till attack mot Zara Larsson, 20. Bard kritiserar regissören Ridley Scott som har ersatt skådespelaren Kevin Spacey med skådespelaren Christopher Plummer.

Anledningen till att Spacey är ersatt är de anklagelser om sexuellt ofredande som har riktats mot honom den senaste tiden. Bard tycker att Scott är "allt annat än modig" och att det bara handlar om ett desperat försök att tysta en "galen mobb".

Sedan slänger Bard en känga till Zara.

"Låt oss kalla det Zara Larsson-syndromet. Kändisbitch hatar män. Män skriver och producerar hennes skivor, organiserar och promatar hennes turnéer och regisserar hennes videos. Och bygger mikrofoner och de sociala medier-plattformer där hon fortfarande hatar män", skriver Bard på sin Twitter.

Bard har fått både medhåll – och en del mothugg från sina följare: 

"Du har blivit gammal! Helt intrasslad i ditt skägg".

"Vit kränkt man..."

"Jag blir fan bara trött. Ha två tankar i huvudet på samma gång tack."

Bard har den senaste tiden mötts av hård kritik efter att han dissat #metoo-rörelsen, och även hans medverkan i Isabella Löwengrips onlineserie "A Quest For Success" blev starkt ifrågasatt.

Isabella Löwengrips läsare rasar: "Hur kan du ha honom som gäst?!"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.