Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så galet mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso

- 22/12/2017, 12:20

Bianca Ingrosso är en av Sveriges just nu hetaste namn. Wahlgrens värld blev en stormsuccé och programmet får nu även en tredje säsong. Men smakar det så kostar det – Bianca går nämligen inte lottlös på kuppen.

Bianca Ingrosso har från födseln varit ett känt namn på grund av sina kända föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.

Men det är på senare år som 22-åriga Bianca mer och mer hamnat i rampljuset. Hon kom tvåa i Lets Dancé 2016, hon har startat upp en Youtubekanal och blogg med flera tusen följare i veckan. Detta samtidigt som hon nu sitter i årets Talang-jury, gör samarbeten och driver en succépodd tillsammans med vännen Alice Stenlöf

Bianca Ingrosso har har två väldigt lyckosamma år och har arbetat hårt för sina pengar.
Bianca Ingrosso har haft två väldigt lyckosamma år och har arbetat hårt för sina pengar.

Bianca har flertalet gånger skrivit att hon på senare dagar har börjat uppvisa mycket allvarliga stessymptom. Under en meet and greet på Guldfynd slutade det med att hon fick en panikattack och fick avbryta. 

Med andra ord så har det blivit lite väl mycket jobb för Bianca under 2016-2017 och vi får hoppas att hon tar det lugnare under 2018.

Så mycket tjänar hon

Så hur mycket tjänade då Bianca år 2016? 

Jo enligt Skatteverket landade den slutliga summan på hela 895 200 kronor.

– Jag har väl så jag kan casha en lägenhet, sa hon tidigare i år när hon gästade Daniel Redgerts podd "Tankar med". 

Och jo, nog kan hon det. 

*Alla uppgifter kommer från Skatteverket och är hur mycket pengar profilerna tjänade under år 2016. I december 2018 kan du läsa om hur mycket din favorit-Youtuber tjänade under år 2017.