Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nicole Falcianis nya diss mot Calzedonia hyllas av fansen

- 27/12/2017, 17:27 -

Nicole Falciani bröt allt samarbete med Calzedonia för flera månader sedan. Anledningen var att den italienska klädjätten tyckte att Nicole var "för tjock". Nu ger hon svar på tal – och hyllas av fansen.

Bloggerskan Nicole Falciani, 20, befinner sig i skrivande stund i Dubai för lite semester. 

Den som följer hennes blogg har kunnat läsa om Nicoles mysiga familjemiddagar och hennes glädje när pojkvännen Eric Saade, 27, kom till soliga Dubai för lite kvalitetstid med Nicole.

På Instagram har Nicole nu bjudit sina nästan 370 000 följare på en bild där vi henne klädd i en vit bikini på stranden.

"Sun out, bums out! #neverwearingcalzedonia", skrev Nicole till bilden som har över 7 000 likes. 

Nicole Falciani vägrar Calzedonia.
Nicole Falciani vägrar Calzedonia. Bildkälla: Instagram.

Nicoles hashtagg är en syrlig pik till den italienska modejätten Calzedonia – och nu hyllas hon av sina fans för att hon ännu en gång sätter ner foten.

Det var i mars tidigare i år som Nicole bröt allt samarbete med Calzedonia – och anledningen var att hon hade fått ett mejl från företaget där de skrev att hon var för tjock. 

"De sa det på ett mycket snällare sätt och de skrev att de tycker att min kropp har förändrats lite för mycket sedan förra året och att deras produkter kräver ett särskilt fysiskt utseende, framför allt för att kunna framhäva produkten", skrev Nicole på Instagram då.

Nicole Falciani dissar Calzedonia.
Nicole vägrar bära Calzedonia. Här ser vi henne i ett samarbete för ett annat underklädesmärke. Bildkälla: Instagram.

"Sjukaste mejlet jag någonsin fått från ett företag"

Nicole berättade även för Modette om hur hon svarade på det helt sjuka mejlet från Calzedonia.

– Jag svarade att detta är det sjukaste mailet jag någonsin fått från ett företag och att detta är oacceptabelt och att jag inte längre vill samarbeta med dom, sa Nicole då. 

I mitten av oktober skrev Nicole ännu ett inlägg om Calzedonia – och den här gången riktade hon framförallt en känga till sina influencerkollegor som valde att samarbeta med märket.

"Snälla tänk efter innan ni gör ett samarbete. Pengar är inte allt. Det finns så mycket annat som spelar roll. Jag är på riktigt besviken över hur folk jag kallar kollegor kan samarbeta med ett företag som Calzedonia (vi borde backa varandra!)", skrev Nicole då. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.