Joakim och Jonna Lundell.
1 av 4
Joakim och Jonna Lundell.
Joakim och Jonna Lundell.
2 av 4
Joakim och Jonna Lundell.
Joakim och Jonna Lundells nya drömhus i Norrköping.
3 av 4
Joakim och Jonna Lundells nya drömhus i Norrköping.
Joakim och Jonna Lundell.
4 av 4
Joakim och Jonna Lundell.

Joakim och Jonna Lundell planerar galet lyxköp: "103 000 kronor"

Joakim och Jonna Lundell flyttar snart in i sitt drömhus i Norrköping – en lyxkåk de betalade 8,7 miljoner kronor för. Nu planerar de nästa stora köp – men Jonna tycker att det är lite väl dyrt.


Joakim Lundell, 32, och hans fru Jonna Lundell, 23, verkar lyckligare än någonsin. Efter ett turbulent år med både uppbrott, sjukdom och familjekris med Joakims mamma så verkar Sveriges favorit-Youtubepar äntligen ha kommit på fötter igen.

I februari går flyttlasset till parets nyköpta hus i Norrköping. Huset är hela 523 kvadratmeter och det är totalt 13 rum, flera badrum, swimmingpool och en rejäl inhängnad. Detta för att fans inte ska kunna trakassera paret.

Hit flyttar paret i februari. Bildkälla: Instagram.

Smakar det så kostar det – utropspriset var 9,3 miljoner kronor. Joakim har tidigare avslöjat att de fick huset till ett något lägre pris – nämligen 8,7 miljoner kronor.

Men visst har paret råd att bo riktigt flott – som Nyheter24 tidigare har skrivit så tjänade både Joakim och Jonna galet med bra pengar under år 2016.

Joakim och Jonna tjänar riktigt bra med pengar. Bildkälla: Instagram.

Och det här året har knappast blivit sämre då Joakim har haft stora succéer med både sin bok "Monster" samt sin lukrativa musikkarriär.

Så hur ska då Sveriges mest kända Youtubers inreda sitt drömhus? 

Jo, det ser ut att bli riktigt lyxigt det med.  

I sin blogg berättar nu Jonna att paret ska köpa en ny säng – och det är inte någon sliten madrass som ska kastas på golvet bara. Paret är missnöjda med sin nuvarande säng och vill nu ha något mjukare och snyggare. 

"Vårt sovrum i nya huset är ju så himla stort så vi funderar till och med på att köpa en 210×200 säng, så sängen inte ser så liten ut i rummet. Och så vi får plats med alla barn och hundar i framtiden haha!", skriver Jonna i sin blogg.

Joakim och Jonna Lundell vill ha plats för både hundar och framtida barn i sängen. Bildkälla: Instagram.

Efter en heldag på stan med sängprovning så hittade paret varsin säng som de fastnade för. Dyrast smak verkar onekligen Joakim ha...

"Jocke fastnade för den andra mer och den var skönast men inte snyggast enligt mig. Och fruktansvärt dyr. 103 000kr ville dom ha för den totalt med alla tillbehör så som madrasser och sänggavel. Är det värt det? – För komforten JA, utseendemässigt, NEJ!", skriver Jonna. 

Jonna frågar även sina läsare vad de tycker är värt att lägga på en säng, och tillägger att både hon och Joakim tycker om att byta möbler ungefär var tredje år – så kanske blir sängen för dyr i slutändan...

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
För dyr säng?
Tack för din röst!