Camilla Läckberg om nya kroppen: "Börjar tävla i bikini fitness"

Camilla Läckberg kommer att börja tävla i bikini fitness. Det berättade hon för sina fans i ett inlägg på Instagram. Hon har länge varit sugen på att börja träna men känner att hon måste ha ett mål, vilket nu alltså blir att tävla.


"Okej, detta känns läskigt. Men att jag gör er medvetna om min senast fullkomligt tokiga idé gör att jag ökar risken att lyckas med den". 

Med de orden inledde Camilla Läckberg, 43, sitt senaste inlägg som handlade om hennes träningsmål. Läckberg har nämligen bestämt sig för att börja tävla i bikini fitness, vilket är en form av body buildning. 

"Jag har också en stor inspiration i min bonussysterdotter Zoeclaire Yaworsky som är en av Australiens bästa bodybuilders", skriver Camilla.

"Att jag valde just detta är på grund av ett par faktorer som talar för mig - jag gillar att styrketräna, jag bygger lätt muskler, jag lever med en personlig tränare, jag har ett flexibelt jobb och jag gillar nyttig mat".

Hon peppas nu för fullt av sina följare.
På bilden plåtades Camilla för tidningen Topphälsa.

Hon anser att hon under Let's Dance var alldeles för smal och att det inte är målet med denna utmaning. Utan hon vill träna för att hålla sig hälsosam och leva länge för sina barn.

"Så här är det - jag har svårt att bara göra något utan ett specifikt mål. Som till exempel när jag ville fortsätta dansa efter Let's Dance. Då bestämde jag mig för målet att tävla Pro/Am i latin. Och resultatet blev ett silver i New York och ett guld i Boston", berättar hon. 

Camilla var deltagare i Let's Danse 2012. "Jag var en pinne med en boll som huvud", säger hon. Bildkälla: Stella Pictures.

"Om 1.5 år fyller jag 45. Då ska jag tävla i någon form av bikini fitness (finns egna kategorier för 40 plus.) Formen på bilden nådde jag 2015 med två månaders fokus", skriver hon.

Camilla är gift och har barn tillsammans med sin sambo Simon Sköld, 30, som är en av Sveriges främsta MMA-profiler, vilket även gjort henne väldigt van med träningsrutiner som en del av sin vardag. 

Maken Simon Sköld tävlar i MMA.

Blev tagen av sina läsares reaktioner 

Någonting Camilla inte hade förväntat sig var sina läsares reaktioner. Författarinnan har nämligen blivit överöst av peppande kommentarer och beröm från alla håll och kanter. 

– Du inspirerar, klart du fixar det här!

– Du är grym och vi tror på dig.

– Helt galet bra idé. Nu fick du även mig att ta tag i min träning!

Detta var bara några av komplimangerna Camilla fick, och hon har nu valt att svara sina läsare med ännu ett inlägg. 

– Wow vilket enormt stöd! Jag är helt tagen av er reaktion, hade ställt in mig på att bli både utskrattad och skälld på. Tack för ni är så underbara, skriver hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!