Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Superhunken är Paradise Hotel-Smails okände bror

- 04/01/2018, 13:45 -

Paradise Hotel-legendaren Smail Alihodzic, 26, har utan tvekan hunkighet i familjen. Han har nämligen en yngre bror som heter Haris Alihodzic, och det är inte många som hade bangat att se honom dyka upp i PH 2018.

Smail Alihodzic, 26, slog igenom med buller och bång när han 2014 klev in i Paradise Hotel. Smail vann inte säsongen men blev helt klart en av säsongens mest färgstarka och uppmärksammade deltagare. 

Det var kanske därför det inte kom som en chock när tittarna tre år senare fick se honom ännu en gång kliva in i PH. Och denna gång vann han faktiskt en sak – nämligen kärleken i Emma Hellström.

Har en okänd superhunk till bror

Smail bor idag i Stockholm men har sina rötter i Malmö, där även hans familj bor kvar. Och det många inte vet är att han har en bror som heter Haris, som är 22 år gammal och som vi gärna skulle vilja se dyka upp i rutan lagom till Paradise Hotel 2018.

Kikar du igenom filmen ovan förstår du nog varför. 

I en öppen och ärlig intervju med Simon och Gabriella i Eftersnacket berättar Emma Hellström om det hårda spelet, känslorna för Smail, vänskapsband och hur det är att vara inlåst 24-7, se mer här!