Youtubern Logan Paul har fått sparken efter sin film från "självmordsskogen" Aokigahara i Japan. - Foto: TT/Faksimil Youtube

Youtubern Logan Paul filmade död kropp – nu har han fått sparken

Youtubern Logan Paul mötte extrem kritik efter sitt besök i "självmordsskogen" Aokigahara i Japan. Nu har konsekvensen blivit ett riktigt högt pris att betala för Logan Paul.


Den amerikanske youtubern Logan Paul har fått extrem kritik och nu även kicken sedan han laddade upp ett klipp från sitt besökt i den ökände "självmordsskogen" Aokigahara i Japan, uppger Japan Times.

Skogen är känd för att vara en plats där många väljer att avsluta sina liv. Under sin vandring i skogen upptäckte Paul en död kropp som han sedan började filma.

Klippet titlat "We found a dead body in the Japanese Suicide forest" publicerades på Youtube 31 december 2017. Bara en dag senare hade klippet tagits bort och Paul bad om ursäkt för videon och de opassande skämten han och hans vänner hade sagt i videon. 

Men priset blev högre än så. 

Natten till torsdag meddelade Alphabet Inc, som äger Google och YouTube, att Logan Pauls kanal inte längre är en del av "Google Preferred", det vill säga reklam tittare inte kan hoppa över. Han har dessutom fått sparken från serien "Foursome".

Även hans egna produktioner har satts på paus, skriver Japan Times.

Logan Paul har över 15 miljoner följare på Youtube.

TV: Här är sorgliga historien bakom omtalade japanska "självmordsskogen" Aokigahara

/
Är det rätt att kicka Logan Paul?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

1 timme sedan

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

1 timme sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

3 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

3 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

3 timmar sedan
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

idag 15:22
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!