Det här visste du inte om youtubern Kristina "Keyyo" Petrushina

Bruten tå, starka nyper som kan skrämma bort killarna och tandborstning som glöms bort. Det är Talangs programledare Keyyo. Nyheter24 har pratat med henne och hon avslöjar saker ni inte visste om henne.


20-åriga Kristina "Keyyo" Petrushina började med youtube redan som 13-åring och har nu en av Sveriges största Youtube-kanaler med 364 000 prenumeranter och med 458 000 följare på Instagram.

Keyyo har sedan sitt genomslag belönats med flera fina utmärkelser i Guldtuben, bland annat för "Årets humorkanal", "Sveriges roligaste Youtuber", där hon också var den första kvinnan som var nominerad och också vann priset.

Hon har också varit programledare i både radio och TV. Ni har säkert hört henne i Morgonpasset i P3 eller sett henne på Barncancergalan och nu på Talang med Pär Lernström.

Nyheter24 träffade Keyyo inför Talang 2018 och hon berättade saker du inte visste om henne.

– Jag har aldrig brutit en kroppsdel förutom en bruten tå. Den bröt jag nu under inspelningen av talang, berättar Keyyo.

Hon avslöjar också att hon kan äta samma maträtt tjugo gånger i rad utan att tröttna.

– Jag får dille på vissa maträtter ibland. Då äter jag det tills jag inte vill se det mer. 

Keyyo skrattar sen och ber om ursäkt.

– Förlåt det här var ju inga riktiga talanger, men jag är riktigt bra på att öppna konservburkar, säger hon stolt. 

Talang 2018 har premiär ikväll och ni kan följa Keyyo, Per Lernström och resten av juryn hela våren, på jakt efter Sveriges nästa talang.

Titta på videon ovan för att se hela intervjun med  Kristina "Keyyo" Petrushina.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du att se talang?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.