Fredag 27 Maj
Stockholm

Kim Kardashians bild chockar fansen: "Är det bebisens namn?"

Kim Kardashian har blivit mamma igen
Vi väntar med spänning på vad namnet kommer att bli på nya knoddisen!​. Foto: Instagram

​Kim Kardashian och Kanye West blev under måndagen föräldrar för tredje gången. Det var parets surrogatmamma som den 15 januari klockan 00.47 födde en dotter på sjukhuset Cedars-Senai i Los Angeles.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, blev under måndagen föräldrar för tredje gången. Sedan tidigare har Kim och Kanye dottern North, 4, och sonen Saint, 2. Då Kim lider av placenta accreta – eller fastsittande moderkaka, så har hennes senaste graviditeter inneburit en hälsorisk. Detta har i sin tur gjort att hon denna graviditet använt sig av en surrogatmamma.

Hela familjen! Från vänster: Saint West, Kanye West, Kim Kardashian West, North West. Bildkälla: Stella Pictures.

Som med Kim och Kayes två tidigare barn North och Saint så drogs spekulationerna om bebisens namn igång i samband med Kims sammandragningar. Twitter fullkomligt kokar över av fansen förväntningar, och mindre blev det inte av Kims senaste Instagram-uppdatering.

Bilden Kim publicerade föreställer det kända Louis Vuitton-monogram.

Fansen spekulerar hejvilt på sociala medier.

Kim publicerade en bild på det kända Louis Vitton-mönstret, utan någon text under. Så nu diskuterar fansen vilt om dottern kommer att heta Elle West, Louis, eller om det har något att göra med blomman i mönstret?

Vi väntar med spänning på vad namnet kommer att bli på nya knoddisen!

Kommentera
Kopiera länk
Dela