Kim Kardashians bild chockar fansen: "Är det bebisens namn?"

​Kim Kardashian och Kanye West blev under måndagen föräldrar för tredje gången. Det var parets surrogatmamma som den 15 januari klockan 00.47 födde en dotter på sjukhuset Cedars-Senai i Los Angeles.


Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, blev under måndagen föräldrar för tredje gången. Sedan tidigare har Kim och Kanye dottern North, 4, och sonen Saint, 2. Då Kim lider av placenta accreta – eller fastsittande moderkaka, så har hennes senaste graviditeter inneburit en hälsorisk. Detta har i sin tur gjort att hon denna graviditet använt sig av en surrogatmamma.

Hela familjen! Från vänster: Saint West, Kanye West, Kim Kardashian West, North West. Bildkälla: Stella Pictures.

Som med Kim och Kayes två tidigare barn North och Saint så drogs spekulationerna om bebisens namn igång i samband med Kims sammandragningar. Twitter fullkomligt kokar över av fansen förväntningar, och mindre blev det inte av Kims senaste Instagram-uppdatering.

Bilden Kim publicerade föreställer det kända Louis Vuitton-monogram.

Fansen spekulerar hejvilt på sociala medier.

Kim publicerade en bild på det kända Louis Vitton-mönstret, utan någon text under. Så nu diskuterar fansen vilt om dottern kommer att heta Elle West, Louis, eller om det har något att göra med blomman i mönstret?

Vi väntar med spänning på vad namnet kommer att bli på nya knoddisen!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.