Paow avslöjar sanningen om sitt tidigare liv: "Duschade med lampan släckt"

Paulina "Paow" Danielsson har inte alltid varit den självsäkra personen hon är idag. Hon berättar att hon som yngre tonåring var så osäker på sig själv att hon hittade på saker för att verka cool.


Paulina "Paow" Danielsson berättar att hon efter att ha läst sin gamla blogg blivit väldigt ledsen. Där såg hon nämligen hur osäker hon var på sig själv när hon var yngre.

14-åriga Paow var en tjej som överdrev på sin blogg och skrev saker som inte stämde. Hon gjorde vad hon trodde skulle få henne att verka cool. 

"Jag ville visa mig som tuff, skrev att jag rökte drack och hade sex fast så nu inte var fallet. Jag rökte det gjorde jag, jag smuttade på sprit bara för att jag ville leka lite cool och ”lukta” och det var väldigt sällan jag blev ”full”, och sex, det fanns inte ens på världskartan delvis för att jag bara hade haft sex 1 gång tidigare".

Paulina "Paow" Danielsson var väldigt osäker som ung.

Ångest över hudsjukdomen

Att Paow har Psoriasis, en hudsjukdom med utslag och flagningar, har hon varit öppen med länge. Under tonåren var det dock inte lika lätt för henne. Hon hade ångest och vågade inte duscha med lampan tänd.

"Sanningen var att jag inte ens vågade duscha med lampan tänd, jag hade en sån ångest över hur jag såg ut så att jag grät. Egentligen så var nog inte mitt självförtroende sämre än någon 14 årig tjejs, men mina utslag drog ner mitt självförtroende så att jag ville dö".

Paow lever med sjukdomen Psoriasis.

Rädslan att kräkas

Men det var inte bara hennes utslag som tyngde ner Paow under tonåren. Hon blev dessutom diagnosticerad med fobin Emetofobi som betyder rädsla för att kräkas. Det ledde till att hon slutade äta helt. I ett tidigare inlägg på sin nuvarande blogg berättar hon mer om sin Emetofobi. 

Något annat som bloggerskan blev påmind om efter att ha läst sin gamla blogg var att hon ofta var elak mot sina vänner och föräldrar. Hon menar på att det dels var på grund av tonårshormoner men även att hon inte hade någon energi och kände att hon inte klarade av någonting.

Idag önskar Paow att hon hade varit snällare mot sig själv och sin omgivning under perioden. Hennes unga tonårsår var verkligen ingen dans på rosor, och hon är glad att hennes liv har förändrats och att hon får må bättre nu.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.