Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos diss till Hov1: Jävla töntar

- 24/01/2018, 11:27 -

Hov1:s attityd mot programledaren Adam Pålsson i P3 Guld fick tittarna att rasa. Nu uttalar sig Bianca Ingrosso om Hov1:s beteende och hon är allt annat än förstående.

I Bianca Ingrossos podd "Har du sagt A får du säga B" som hon gör tillsammans med Alice Stenlöf uttrycker hon starkt hur fel hon tycker att hiphop-gruppen Hov1 uppförde sig under P3 Guld

– Åh herregud, ush, fy, blä, stick, dra. Jäävla töntar, säger Bianca Ingrosso irriterat.

"Nej, vi sitter ner"

Händelsen som upprör Bianca och många andra tittare utspelade sig under P3 Guld när programledaren Adam Pålsson skulle intervjua Hov1:

Pålsson: Hov1! Kan ni ställa er upp?

Hov1: Nej, vi sitter ner.

Pålsson gör ett tappert försök att fortsätta intervjun trots Hov1:s kaxiga svar:

Pålsson: 2017 var ett bra år för er också.

Hov1: Ja, det var det.

Pålsson: Berätta!

Hov1: Det var bra.

Pålsson: Vad gjorde ni?

Hov1: Eh, vi gjorde musik.

Pålsson: Okej, vi säger såhär då. 2018, vad ska ni göra då?

Hov1: Vi får väl se.

Bianca tittar på klippet för första gången i podden och hennes reaktion blir väldigt stark:

– För det första. Hur gamla är ni? Typ knappt 20? Ha lite jävla respekt för att det är en programledare som är äldre än dig och gör sitt jobb på en stor TV-produktion. Var glad att du är fucking inbjuden. Ställ dig upp så han kan göra sitt jobb! 

"Jag känner dem inte personligen"

I efterhand verkar Bianca ha tänkt över sin starka reaktion och skriver en förklaring på sin blogg. Hon vill förklara att hon ju faktiskt inte känner Hov1 personligen och att de säkert är underbart trevliga killar privat. Men hon tycker verkligen att kändisskapet har tagit fram det värsta i dem:

– Jag tycker inte det är okej att bete sig respektlöst mot andra bara för att det går bra i ens karriär och man vinner många priser. Man ska alltid respektera andras yrken, behandla folk med respekt & ödmjukhet oavsett karriär, yrke eller ekonomi och jag tycker generellt de har en ganska kass attityd både mot folk i branschen och ute på krogen, säger hon. 

"Sug min k*k"

Med tanke på Biancas hårda ord till hiphop-gruppen är det inte så konstigt att hon valt att gå ut med en förklaring på sin blogg. Hennes ord i podden är nämligen ganska brutala:

– Hov1. Sug min k*k. Ni är inte Kanye West och säljer slut arenor runt hela världen.

Tycker du Hov1:s beteende var okej?