Måndag 19 Apr
Stockholm

Rodrigo Alves opererade om sig till Ken – nu är han färdig

Rodrigo Alves färdigopererad
1 av 3
Rodrigo Alves, den livslevande Ken-dockan, kommer nu att sluta med operationer. Foto: Instagram/Giphy
Rodrigo Alves slutar med operationer
2 av 3
Rodrigo har genomgått 60 operationer för att uppnå sitt mål. Foto: Stellapictures
Rodrigo Alves slutar på grund av hälsorisker
3 av 3
Ken-dockan slutar med operationer på grund av hälsorisker. Foto: Instagram

Rodrigo Alves, eller mänskliga Ken-dockan som han också kallas, berättar nu att han äntligen känner sig färdigopererad. Rodrigo har genomgått hela 60 operationer för att bli så lik Ken som möjligt.

Kommentera (18)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För Rodrigo Alves räckte det inte med en, två eller tre operationer för att bli hans bild av "perfekt". Han har genomgått hela 60 operationer för att bli så lik dockan Ken som möjligt. Enligt Daily Mail är det dock färdigopererat för Rodrigo, att fortsätta skulle nämligen innebära en hälsorisk för honom.

– Jag måste sluta med plastikoperationer. Det finns inget annat jag kan ändra på utan att riskera min hälsa, berättar Rodrigo för MailOnline i en intervju.

– 60 operationer av bland annat ansikts- och nacklyft, bröstimplantat och borttagning av fyra revben får vara nog. Nu kommer jag bara att operera mig igen om det skulle behövas för hälsan eller när jag blir mycket äldre, fortsätter han.

Rodrigo Alves
Rodrigo Alves har genomgått 60 operationer för att se ut som Ken-dockan.

Ken-dockan berättar vidare att alla operationer han gjort under åren har tagit över hans liv: 

– Under de senaste tio åren har jag gått och lagt mig funderandes på vilken nästa plastikoperation skulle bli och var jag skulle göra den.

Armarna blev förlamade

Alla operationer Rodrigo genomgått har inte blivit fullt lyckade, och ett skräckscenario från en speciell operation ligger fortfarande och spökar i hans hjärna.

– Jag spenderade timmar bakom datorn med att forska kring operationer för att inte göra om samma misstag som jag gjort tidigare, förklarar Rodrigo.

Operationen som inte gick som tänkt var då Rodrigo fick geléfillers i armarna, som tragiskt nog ledde till att armarna blev helt förlamade i fyra veckor.

Rodrigo Alves, den livslevande Ken-dockan, är alltså nu klar med sina skönhetsoperationer, och vi hoppas att han är nöjd med sitt resultat!

Rodrigo Alves
På grund av hälsorisker kommer Rodrigo att sluta med sina operationer.


[appText

Blev Rodrigo lik Ken?
Tack för din röst!
Kommentera (18)
Kopiera länk
Dela