Rodrigo Alves färdigopererad
1 av 2
Rodrigo Alves, den livslevande Ken-dockan, kommer nu att sluta med operationer. - Foto: Instagram/Giphy
Rodrigo Alves slutar med operationer
2 av 2
Rodrigo har genomgått 60 operationer för att uppnå sitt mål. - Foto: Stellapictures

Rodrigo Alves opererade om sig till Ken – nu är han färdig

Rodrigo Alves, eller mänskliga Ken-dockan som han också kallas, berättar nu att han äntligen känner sig färdigopererad. Rodrigo har genomgått hela 60 operationer för att bli så lik Ken som möjligt.


För Rodrigo Alves räckte det inte med en, två eller tre operationer för att bli hans bild av "perfekt". Han har genomgått hela 60 operationer för att bli så lik dockan Ken som möjligt. Enligt Daily Mail är det dock färdigopererat för Rodrigo, att fortsätta skulle nämligen innebära en hälsorisk för honom.

– Jag måste sluta med plastikoperationer. Det finns inget annat jag kan ändra på utan att riskera min hälsa, berättar Rodrigo för MailOnline i en intervju.

– 60 operationer av bland annat ansikts- och nacklyft, bröstimplantat och borttagning av fyra revben får vara nog. Nu kommer jag bara att operera mig igen om det skulle behövas för hälsan eller när jag blir mycket äldre, fortsätter han.

Rodrigo Alves har genomgått 60 operationer för att se ut som Ken-dockan.

Ken-dockan berättar vidare att alla operationer han gjort under åren har tagit över hans liv: 

– Under de senaste tio åren har jag gått och lagt mig funderandes på vilken nästa plastikoperation skulle bli och var jag skulle göra den.

Armarna blev förlamade

Alla operationer Rodrigo genomgått har inte blivit fullt lyckade, och ett skräckscenario från en speciell operation ligger fortfarande och spökar i hans hjärna.

– Jag spenderade timmar bakom datorn med att forska kring operationer för att inte göra om samma misstag som jag gjort tidigare, förklarar Rodrigo.

Operationen som inte gick som tänkt var då Rodrigo fick geléfillers i armarna, som tragiskt nog ledde till att armarna blev helt förlamade i fyra veckor.

Rodrigo Alves, den livslevande Ken-dockan, är alltså nu klar med sina skönhetsoperationer, och vi hoppas att han är nöjd med sitt resultat!

På grund av hälsorisker kommer Rodrigo att sluta med sina operationer.


[appText

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blev Rodrigo lik Ken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.