Benjamin Ingrosso avslöjar dansen som togs bort från Melodifestivalen

- 03/02/2018, 20:37

Benjamin Ingrosso är tillbaka i årets upplaga av Melodifestivalen och han är redan favorittippad. I veckans Schlagerspaning berättar han om sin relation till musiken, om vad han måste ha i sin loge inför en show samt lite detaljer om årets nummer.

På lördag drar årets upplaga av Melodifestivalen igång och vilken fantastisk artistlista vi har att se fram emot i år. Många kära återseenden, gamla rävar och nya talanger kommer att uppträda och slåss om förstaplatsen.

Här kan du läsa om vilka alla deltagare är och vilka låtar de kommer framföra

I första deltävlingen kommer vi att få se ett kärt återseende, nämligen Benjamin Ingrosso som förra året tog sig långt med låten "Good Lovin", men dessvärre trillade på målsnöret. 

I år är han alltså tillbaka – peppad, favorittippad och med en helt ny låt som enligt honom kommer att vara "riktigt fet". 

Benjamin Ingrosso är favorittippad iår.
Benjamin Ingrosso är favorittippad iår.

Simon och Gabriella passade på att hänga lite med honom i Nyheter24:s studio. Där berättar Benjamin bland annat om sina drömmar, hans relation till musiken, om det mest galna som hänt under en show samt om låten han kommer att uppträda med i år. 

Benjamin berättar att man under vissa uppträdanden kan få feeling på scenen, och att man då kan röra sig på ett speciellt sätt som man egentligen inte planerat. Och han själv fick faktiskt jobba bort en speciell rörelse som han inte märkte att han gjorde. 

Se vad i spelaren ovan. 

Vill du se hela avsnittet av Schlagerspaning? Det gör du här.

Tittar du på Melodifestivalen?