Fredag 23 Apr
Stockholm

Här är första bilderna på Rebecca Stellas nyfödda bebis

Rebecca Stella och Manny Dionxo har fått en son.
Rebecca Stella och Manny Dionxo har fått en son. Foto: Instagram

I helgen blev Rebecca Stella mamma! Under de senaste sex månaderna har TV-profilen fyllt sitt Instagram-flöde med bilder på sin bebiskula, och under lördagen kom hon med det glada beskedet att hon fått en liten son.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

I Augusti 2017 avslöjade Rebecca Stella att hon var gravid. I en intervju med Fyllepodden berättade hon att hon och fästmannen Manny Dionxo gärna ville ha barn, och att de blev positivt överraskade då graviditen kom redan på andra försöket. 

Gravidbeskedet

Rebecca Stella har tidigare varit nattklubbsansvarig på flera nattklubbar i Stockholm och är idag en kläddesigner som driver sitt eget kläd- och sminkföretag. Hon har även varit programledare för Paradise Hotel.

Rebecca Stella och fästmannen Manny Dionxo är föräldrar.
Rebecca Stella och fästmannen Manny Dionxo blev i helgen föräldrar.

Det var då TV-profilen var i New York för en The Weekend-konsert som hon märkte att något inte var som det skulle och bestämde sig för att skippa konserten. I stället stannade hon på hotellrummet och gjorde ett graviditetstest. Och efter en väldigt lång minut fick hon tillslut reda på att hon väntade barn. 

"I said YES!!!!"

Inte nog med att Rebecca chockade med sin bebislycka i augusti. Knappt två veckor senare avslöjade hon även på sin Instagram att hon och Manny förlovat sig. 

"I said YES!!!!" skrev hon under bilden.

Rebecca Stella och Manny Dionxo förlovar sig.
Rebecca Stella och Manny Dionxo förlovade sig i augusti 2017.

Äntligen dags

I helgen, avslöjade TV-profilen att det äntligen var dags. Hon gjorde fansen spända och förväntansfulla genom att posta en bild på Instagram:

Och efter den bilden dröjde det inte länge innan Rebecca gav beskedet att de fått en son! Under lördagen postades de första bilderna på den lilla pojken. 

Är han inte söt!?

Rebecca och Mannys bebis.
Rebecca och Manny har fått en liten pojke.

Vi önskar kärleksparet all lycka till, och ett stort grattis till första bebisen!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela