Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonna Lundell piercade läppen – nu varnar hon andra

Nöje | 07/02/2018 15:44

"Det var när jag var ung och dum" säger Jonna Lundell om sitt ångerfyllda val hon gjorde som yngre. Jonna piercade sin överläpp och piercingen träffade då en nerv som gjorde att Jonnas mun senare kändes domnad.

Jonna Lundell och maken Joakim Lundell har en fanskara som bräcker det mesta. Paret följs av närmare 718 000 fans på sin Youtubekanal samt 666 000 (Jonna) och 901 000 (Joakim) på Instagram. 

Dagligen lägger paret upp vloggar för att ge fansen en inblick i deras liv. Och på senaste tiden är det mycket som hänt. 

Paret har börjat göra spökjakter utomlands, de har flyttat till en lyxvilla, och Jonna har fått se enorma framsteg efter att ha börjat äta medicinen Letrozol som används för att stimulera ägglossning.

I sin senaste vlogg berättar Jonna att hon ska åka iväg och fixa håret, göra graviditetstest men även besöka en klinik för att ta bort gamla fillers, bland annat som hon har i läpparna. Jonna passar då på att berätta hur det kommer sig att hon började med fillers i läpparna, och det hela började efter att hon piercade sin överläpp.

Jonna Lundell.
Jonna berättar att hon som yngre valde att pierca sin överläpp. Hon fick sedan komplikationer hon nu väljer att kolla upp hos en läkare.

"Jag förstörde mina läppar"

Hon säger att hon var "ung och dum" när hon piercade sin överläpp, och att hon nu bara pratar med ena sidan av munnen då den andra sidans nerver skadades av "hålet" som togs. 

– Jag ska åka till en klinik och kolla om de kanske kan göra någonting åt det här. Så vi får se hur det går, berättar Jonna. 

Sagt och gjort åkte Jonna till en klinik i Stockholm där de sprutade in ett preparat i sidan av munnen som gör att materialet i läppen bryts ned och återgår till det normala och de ska sedan se vad de kan göra.

Jonna har i sin podd berättat att hon tidigare gjort ett annat skönhetsingrepp, någonting hon absolut inte ångrar. Läs mer om det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du någon piercing?