Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu visar Kim Kardashian upp Chicago West för första gången

- 27/02/2018, 12:07

Vi har fått vänta sedan mitten av januari, men nu har Kim och Kanye äntligen valt att dela med sig av en bild på dottern Chicago West.

Den 15 januari föddes Kim Kardashian och Kanye Wests tredje barn. Dottern Chicago West, döpt efter Kanyes hemstad, föddes via en surrogatmamma. Anledningen till detta är att Kim vid de tidigare graviditeterna haft problem med fastsittande moderkaka, vilket inneburit en hälsorisk.

Vi har tidigare kunnat se en skymt av nytillskottet i Kylie Jenners graviditetsvideo, men nu visar Kim äntligen upp den första bilden på dottern på Instagram. På bilden har mamma och dotter ett gulligt Snapchat-filter med nallebjörnsöron och den har redan fått över fem miljoner likes och 90 000 kommentarer.  

Kim Kardashians första bild på dottern Chicago West
Första bilden på baby Chicago. Källa: Instagram

Även med de tidigare barnen North, 4 och Saint, 2, har Kim och Kanye väntat med att publicera de första bilderna, och valt att göra det i sina egna kanaler. Enligt TMZ har paret blivit erbjudna mellan två och fem miljoner dollar för de första babybilderna på Chicago, men tackat nej. 

Första bilderna på North West och Saint West
Första bilderna på North (vänster) och Saint (höger). Bildkälla: Twitter och kimkardashianwest.com

Den första bilden på dottern North visade Kanye upp i Kris Jenners talkshow när dottern var två månader. Även med sonen Saint tog det två månader innan Kim publicerade en bild på bebisen på sin hemsida. 

Trots att den lyckliga familjen nu består av tre barn har Kim och Kanye redan börjat planera för fler, har en källa avslöjat för Radar Online. Tydligen hade paret verkligen hoppats på tvillingar den här gången, men än har de inte gett upp hoppet. 

Helst vill Kim att det ska hända innan årets slut, så med andra ord är kanske inte babyboomen i Kardashianklanen över än på ett tag!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.