Magdalena Graaf berättar om första mötet med Paow

Första gången Paulina "Paow" Danielsson träffade svärmor Magdalena Graaf gick inte allt riktigt som planerat. Paow drog ett skämt som inte var sådär, jätteuppskattat om man säger så.


Förhållandet mellan Magdalena Graaf och Magnus Hedmans son Lancelot "Lance" Hedman, 17, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, har minst sagt varit stormigt.  Men någon som hela tiden stöttat paret har varit mamma Magdalena Graaf.

Mamma Graaf har tagit Paulina under sina vingar och säger att inga onda ord om Paow får nå hennes öron, för då skulle hon bli riktigt arg. 

Magdalena Graaf med sonen Lancelot Hedman.

"Jag har en fantastisk liten svärdotter! Ont om henne, då morrar mamse-Gull…Man ska inte bry sig om vad folk tycker och tänker. Paulina är min ”bonusdotter” och jag blir förbannad när folk dömmer och tycker. Jag KOMMER visa tänderna OM någon försöker smutskasta eller förstöra för dem", skrev Magdalena i Paows försvar.

Men deras fina relation har inte haft en helt rakt väg, åtminstone inte i början, eller rättare sagt, första gången de träffades. 

Det hela ägde rum hemma i Magdalena Graafs hus, där Lancelot fortfarande bor. Paow och Lance hade varit ute på galej och kom hem, lite småfulla – där de träffade en vaken Maggan.

"Jag visste vem hon var och var som alla andra lite skeptisk och fylld av förutfattade meninga. Det hjälpte ju inte att hon 'rund under fötterna' skrattandes skojade om att inte ”skvööörta” i min säng", berättar Magdalena. 

"Jag skällde på dem för att Lance ”släpat hem någon mitt i natten” då att vi skulle ha visning i lägenheten följande morgon. Jag blev så ställd, att jag smällde igen dörren i ansiktet på dem. Försökte hålla masken. Rusade ut i soffan och försökte googla vad 'skvöörta' betydde hoho. Vad faaan har han släpat hem för något var min första tanke", avslutar hon. 

"Älskar min svärdotter"

Men inlägget avslutas med lite snällare ord. Idag älskar Magdalena nämligen sin svärdotter och dömer henne inte efter tidigare erfarenheter. Hon jämför med sig själv och sina erfarenheter och säger att hon själv inte hade velat få dömande blickar på sig efter vad hon tidigare gjort. 

"NU? Älskar min svärdotter. Hon och Lance är en fantastisk match. De tränar, dricker inte, lever hälsosamt, och är OERHÖRT OMTÄNKSAMMA och fina mot varandra. Alla människor har tagit trista beslut, gjort saker i sin ungdom och vuxenliv man ångrar? Ett tidigare sexliv eller pojkvänner? WHO gives a shit? Tänk om Filip dömde mig när VI träffades? Eller hans föräldrar för att JAG varit gift, visat tuttarna och hade barn med olika män?, skriver hon. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!