Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ed Westwick anklagas för att ha hållit en kvinna som sexslav

Nöje | 09/03/2018 10:53

"Gossip Girl"-stjärnan Ed Westwick anklagas nu för en tredje våldtäkt. En kvinna har nu trätt fram och berättat att han höll henne som sexslav i 48 timmar. Tidigare har bland annat skådespelerskan Kristina Cohen riktat anklagelser mot Westwick.

"Gossip Girl"-stjärnan Ed Westwick, 30, anklagas ännu en gång för våldtäkt. I samband med #metoo i höstas så trädde två kvinnor fram och berättade vad Westwick hade utsatt dom för. 

Nu väljer ännu en kvinna att berätta om vad Westwick har gjort mot henne – och kvinnan, som heter Haley Camille Freedman och jobbar som stylist, säger att han höll henne som sexslav i två dagar.

Haley Camille Freedman
Haley Camille Freedman. Bildkälla: Instagram.

Westwick ströp, slog och spottade på henne

Det var år 2014 som Haley och hennes kompisar var hemma hos Westwick. En efter en började folk droppa av, och det var slutligen bara Haley kvar hemma hos Westwick. 

De började ha sex, men sedan blev det en mardröm. Westwick bad henne att strypa och slå honom. Han ville även bli spottad i ansiktet. När Haley vägrade så gjorde Westwick de sakerna mot henne istället.

Hon somnade sedan och på morgonen när hon gick upp för att duscha så kom Westwick in i duschen och började ha sex med henne mot hennes vilja. 

Haley säger att hon inte vet var hon befann sig och hon hade ingen telefon. Hon hävdar att Westwick sa att han skulle köra henne till hennes bil. Men han sköt hela tiden fram det så att han kunde fortsätta att ha sex med henne.

Haley säger att hon fick blåmärken, blödningar och inre skador.

Ed Westwick, Leighton Meester, Blake Lively och Chace Crawford.
Ed Westwick, Leighton Meester, Blake Lively och Chace Crawford i "Gossip Girl". Bildkälla: Stella Pictures.

Anmäld för våldtäkt tidigare 

I den anmälan som Tmz har tagit del av så framgår det att Haley inte stämmer Westwick utan hans tidigare affärspartner. 

Anledningen är att Haley gjorde en intervju med en tidning om sina anklagelser, men att Westwicks team "dödade" storyn. Hon berättar även att Westwick har hotat att stämma henne, då han hävdar att han har bevis på att hon ljuger.

Westwick nekar till anklagelserna och säger att han hade släktingar på besök i sitt hus under den tiden som hon påstås ha blivit hållen som sexslav.

De tidigare anklagelserna som har riktats mot Westwick handlar om en våldtäkt som ska ha ägt rum år 2014. Skådespelerskan Kristina Cohen, 27, skrev i ett Facebookinlägg om hur våldtagits av Westwick.

Kristina Cohen
Kristina Cohen. Bildkälla: Facebook

Hon berättade bland annat att hon legat och sovit när hon väcktes av att Ed låg över henne med sina fingrar i henne. Hon försökte komma loss, men han var stark.

– Jag var paralyserad och livrädd. Jag kunde inte prata och inte röra mig längre. Han tryckte ner mig och våldtog mig, skrev Kristina.

Kort därefter trädde ännu en kvinna fram –  Aurélie Wynn berättade att hon blev våldtagen av Westwick i juli 2014.

– Och precis som för Kristina, så sa jag "nej" och han tvingade ner mig med ansiktet neråt. Jag var maktlös under hans vikt. Jag hade på mig en baddräkt som han slet sönder. Jag var totalt chockad, skriver Wynn i inlägget.

Aurélie Wynn.
Aurélie Wynn. Bildkälla: Facebook.

Efter våldtäkten så ska Ed ha däckat, och Wynn lyckades ta sig ut från lägenheten.

Den våldtäkten som Kristina Cohen anklagar Ed för är polisanmäld och utreds av Los Angeles polis, LAPD.

Westwick själv nekar till alla anklagelser.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.