Haley Camille Freedman anklagar Ed Westwick för våldtäkt.
1 av 3
Haley Camille Freedman anklagar Ed Westwick för våldtäkt. - Foto: Instagram, Richard Shotwell/Invision/AP. Bilden är ett montage.
Ed Westwick anklagas för våldtäkt.
2 av 3
Ed Westwick anklagas för våldtäkt. - Foto: Stella Pictures / RODEO DRIVE PRESS / VISUAL Press Agency
Ed Westwick som Chuck Bass i Gossip Girl.
3 av 3
Ed Westwick som Chuck Bass i Gossip Girl. - Foto: Zuma Press / CW Television Network

Ed Westwick anklagas för att ha hållit en kvinna som sexslav

"Gossip Girl"-stjärnan Ed Westwick anklagas nu för en tredje våldtäkt. En kvinna har nu trätt fram och berättat att han höll henne som sexslav i 48 timmar. Tidigare har bland annat skådespelerskan Kristina Cohen riktat anklagelser mot Westwick.


"Gossip Girl"-stjärnan Ed Westwick, 30, anklagas ännu en gång för våldtäkt. I samband med #metoo i höstas så trädde två kvinnor fram och berättade vad Westwick hade utsatt dom för. 

Nu väljer ännu en kvinna att berätta om vad Westwick har gjort mot henne – och kvinnan, som heter Haley Camille Freedman och jobbar som stylist, säger att han höll henne som sexslav i två dagar.

Haley Camille Freedman. Bildkälla: Instagram.

Westwick ströp, slog och spottade på henne

Det var år 2014 som Haley och hennes kompisar var hemma hos Westwick. En efter en började folk droppa av, och det var slutligen bara Haley kvar hemma hos Westwick. 

De började ha sex, men sedan blev det en mardröm. Westwick bad henne att strypa och slå honom. Han ville även bli spottad i ansiktet. När Haley vägrade så gjorde Westwick de sakerna mot henne istället.

Hon somnade sedan och på morgonen när hon gick upp för att duscha så kom Westwick in i duschen och började ha sex med henne mot hennes vilja. 

Haley säger att hon inte vet var hon befann sig och hon hade ingen telefon. Hon hävdar att Westwick sa att han skulle köra henne till hennes bil. Men han sköt hela tiden fram det så att han kunde fortsätta att ha sex med henne.

Haley säger att hon fick blåmärken, blödningar och inre skador.

Ed Westwick, Leighton Meester, Blake Lively och Chace Crawford i "Gossip Girl". Bildkälla: Stella Pictures.

Anmäld för våldtäkt tidigare 

I den anmälan som Tmz har tagit del av så framgår det att Haley inte stämmer Westwick utan hans tidigare affärspartner. 

Anledningen är att Haley gjorde en intervju med en tidning om sina anklagelser, men att Westwicks team "dödade" storyn. Hon berättar även att Westwick har hotat att stämma henne, då han hävdar att han har bevis på att hon ljuger.

Westwick nekar till anklagelserna och säger att han hade släktingar på besök i sitt hus under den tiden som hon påstås ha blivit hållen som sexslav.

De tidigare anklagelserna som har riktats mot Westwick handlar om en våldtäkt som ska ha ägt rum år 2014. Skådespelerskan Kristina Cohen, 27, skrev i ett Facebookinlägg om hur våldtagits av Westwick.

Kristina Cohen. Bildkälla: Facebook

Hon berättade bland annat att hon legat och sovit när hon väcktes av att Ed låg över henne med sina fingrar i henne. Hon försökte komma loss, men han var stark.

– Jag var paralyserad och livrädd. Jag kunde inte prata och inte röra mig längre. Han tryckte ner mig och våldtog mig, skrev Kristina.

Kort därefter trädde ännu en kvinna fram –  Aurélie Wynn berättade att hon blev våldtagen av Westwick i juli 2014.

– Och precis som för Kristina, så sa jag "nej" och han tvingade ner mig med ansiktet neråt. Jag var maktlös under hans vikt. Jag hade på mig en baddräkt som han slet sönder. Jag var totalt chockad, skriver Wynn i inlägget.

Aurélie Wynn. Bildkälla: Facebook.

Efter våldtäkten så ska Ed ha däckat, och Wynn lyckades ta sig ut från lägenheten.

Den våldtäkten som Kristina Cohen anklagar Ed för är polisanmäld och utreds av Los Angeles polis, LAPD.

Westwick själv nekar till alla anklagelser.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.