Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Leif GW Persson lämnar "Veckans brott" – SVT:s succé läggs ner

Nöje | 13/03/2018 15:34

Leif GW Persson lämnar nu SVT-succén "Veckans brott" och det står även klart att det omtyckta programmet nu läggs ner, något som programledaren Camilla Kvartoft väntas meddela i kvällens program.

Det har varit SVT:s flaggskepp med miljonpublik varje säsong. Men allt lyckligt har ett slut. Nu står det nämligen klart att Leif GW Persson lämnar långköraren "Veckans brott" och att programmet går i graven. 

Det avslöjar tidningen Expressen idag. När Expressen når Leif GW är han förtegen. 

– Det hade ingen sagt, att det skulle gå ut nu. Aja, nej men det har jag ingen kommentar på, säger Leif GW Persson till Expressen.

Programmet har visats sedan oktober 2010 och programledaren Camilla Kvartoft och den folkkära Leif GW har vi kunnat följa i hela 16 säsonger.

Av den 16:e säsongen som nu sänds i SVT och hade premiär den 9 januari 2018 så har det hittills sänts nio avsnitt. 

Bland annat har avsnitten handlat om gängkriget i Stockholm, rättegången mot terroristen Rakhmat Akilov och den uppmärksammade gruppvåldtäkten i Fittja.

Enligt Expressen så väntas Camilla Kvartoft i kvällens avsnitt berätta att programmet nu kommer att läggas ner.

Leif GW Persson är den omåttligt populäre kriminologen som syns i både tv och tidningar mest hela tiden. Men hur mycket pengar tjänade han under 2016?

Hur bra koll har du på Leif GW? Här är åtta saker du förmodligen inte visste om den folkkära GW.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommer du att sakna Leif GW i rutan?