Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se Alicia Vikanders sjuka träningsvideo – inför Tomb Raider

- 14/03/2018, 23:46

Alicia Vikander gick helhjärtat in i förberedelserna för sin roll som Lara Croft i Tomb Raider. Se den sjuka träningsvideon som chockat fansen.

Filmen Tomb Raider har tagit världen med storm. Och extra stolta blir vi ju självklart eftersom att den svenska skådespelaren Alicia Vikander spelar huvudrollen som Lara Croft. 

I den actionfyllda filmen, som är lik klassikern Indiana Jones, hoppar Lara från höga byggnader, slåss och ja är allmänt badass. 

En kan tro att Alicia Vikander lät en stuntperson göra det allra grovaste jobbet. Men icke. Alicia valde att göra de flesta stunt själv och förberedde sig en hel del. 

– Alltså, jag gjorde den här filmen och tränade så mycket som jag gjorde för att jag ville göra så mycket som möjligt själv. Men det var kanske tre eller fyra stunts där försäkringsbolaget sa: ”Eh, nej, det där får du inte göra", säger Alicia till Café.

Alicia Vikander
Alicia Vikander inför Tomb Raider. Bildkälla: Instagram

Med hjälp av PT:n Magnus Lygdbäck, som bland annat tränat Alexander Skarsgård inför Tarzan, kom Alicia i form inför de nästan farliga stunten. 

– När jag träffade Magnus sa han att jag hade underutvecklade armar, och jag bara: ”Vad är det ens?!” Men alltså, jag kunde ju faktiskt inte ens känna mina biceps när jag spände mig, säger Alicia till Café.

Men underutvecklade armar hade hon inte länge. Efter hårdträning var hon i form. Nu har Magnus lagt ut en video från deras träning på Instagram. Och fansen är chockade. 

– Se Alicias grymma träningsvideo i spelaren ovan – 

TV: Se Alicia Vikander i den nya trailern för "Tomb Raider"

Se också de första bilderna på Alicia Vikander i Tomb raider

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.