Därför tar Therése Lindgren hjälp inför sin kommande graviditet

- 21/03/2018, 15:14 -

Therése Lindgren är långt ifrån ensam om sina problem. I en ärlig och öppen video berättar hon nu om tankarna som uppkommit inför att skaffa barn tillsammans med pojkvännen Anders Vesterlund. "Jag är rädd för tanken att bära ett barn", berättar hon.

Therése Lindgren har idag runt 645 000 prenumeranter på Youtube och är därmed en av våra absolut största Youtubestjärnor i Sverige. Hon har släppt två böcker, varit med i tv-soffor, poddar och webprogram.

Hon har under flera års tid varit i ett förhållande med sin pojkvän Anders Vesterlund, och han syns flitigt i vloggarna som läggs ut. 

Therése har tidigare varit med om att bli trakasserad av galna fans. Hon har fått extremt många busringningar på både telefon och dörr, fått dödshot i kommentarsfältet och blivit ID-kapad. Hon har även blivit filmad genom sitt fönster av en drönare. 

Bildkälla: Therese Lindgren Instagram.

Men nu har hon och pojkvännen valt att flytta till en ny drömlägenhet som de är i full färd med att inreda. Men Therese valde att ta en paus i allt stök för att spela in en vlogg tillsammans med Anders, där de nu valt att besvara frågan som de flesta av hennes fans ställer. 

"Det kommer när det kommer"

Therése och Anders sitter tillsammans i sängen och berättar att de känner att det är dags att lyfta lite på locket angående frågan de får mest – och den handlar om när de kommer att vilja skaffa barn. 

Bildkälla: Therese Lindgren Youtube.

– Den fråga jag får oftast är när jag och Anders ska skaffa barn. Och vi båda tycker att det får komma när det kommer. I Stockholm är många förstagångsföderskor mellan 30-40 år. Så vi har inte direkt bråttom, säger hon.

Men utöver att paret inte känner någon stress så är det en annan sak som legat och ruvat i Therese huvud. Hon är nämligen väldigt nervös inför att bära ett barn.

– Jag är väldigt nervös och finner en stor oro kring att ens bära ett barn plus själva förlossningen. Vi har därför sträckt ut en hand till lite olika barnmorskor då jag tänker ta hjälp med dessa rädslor redan innan jag blir gravid. Så vi träffar nog någon och pratar innan det händer, avslutar hon. 

Mer:

Therese Lindgren om filmen: "Rädd att den ska läcka"