Mia och Jesper Parnevik om den nya säsongen: "Väldigt naket"

- 27/03/2018, 15:59 -

Den fjärde säsongen av Parneviks sänds nu på TV3 och många har sett framemot att se familjen Parnevik i tv-rutan igen. Och enligt Jesper och Mia Parnevik så kommer den nya säsongen att vara både transparent och väldigt naken.

Den nya säsongen av Parneviks är lite annorlunda sett till tidigare säsonger. Bland annat så kommer det inte att vara några gäster på besök hos familjen i deras hus i Florida utan istället så kommer allt fokus vara riktat på familjen. 

Och eftersom att kamerorna ständigt är riktade på familjen så kommer vi även få se mer bråk och intriger berättar Jesper Parnevik i en intervju med Nyheter24:

– Vi bestämde oss för att nu kör vi, fotograferna får vara med på allt, så de har ju själva kommit fram och frågat om det är säkert att de ska fortsätta filma. Det kan vara när typ jag och Mia bråkar eller ungarna tjafsar eller vad som helst. Så det är klart att när man har gått och lagt sig efter inspelningen så har man tänkt "shit, vad sa och gjorde vi egentligen?".

Den nya säsongen kommer också att låta oss följa familjen i lite mer intima situationer, något som Jesper erkänner att han känner sig lite stressad över:

– Jag är fortfarande nervös för hur det här kommer att mottas för nu är det bara vi. Vi kände ju först att vi inte riktigt visste vad som skulle hända, men sen så händer det bara massor med grejer, säger Jesper och fortsätter:

– Det är ju en helt annan nivå på allting denna säsongen, det är väldigt intimt, öppet och lite för nära ibland tycker jag. 

Även Mia Parnevik säger att säsongen kommer att vara väldigt naken:

– Ni kan förvänta er väldigt mycket Parneviks, nej men det är väldigt spännande att se vad alla tycker om säsongen. Det är väldigt ärligt, transparent och väldigt naket. Det är väldigt intimt med oss helt enkelt. 

I spelaren ovan kan du höra när Mia och Jesper berättar om deras känslor om den nya säsongen.

Familjen Parnevik är redo för en ny säsong av serien Parneviks
Jesper och Mia Parnevik tycker båda att den nya säsongen av Parneviks är väldigt intim. Bildkälla: TT

Du kanske även är intresserad av:

Mia Parnevik avslöjar: "Därför är Jesper och jag fortfarande kära"

Här sätter Jesper Parnevik Pegs pojkvän på plats

Exklusiv intervju med Penny Parnevik: "Alltid haft en crush på honom"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tittar du på Parneviks?