Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Då beräknas Jocke och Jonna Lundells barn att komma

Nöje | 22/03/2018 13:26

Det var för cirka en månad sedan som Joakim Lundell och Jonna Lundell gick ut med den glädjande nyheten att de ska bli föräldrar. Nu berättar de när barnet beräknas att komma.

Det var för drygt en månad sedan som Joakim Lundell och Jonna Lundell berättade att de ska bli föräldrar. Profilerna har under flera åt lidit av ofrivillig barnlöshet så nyheten kom som en chock, och både Jocke och Jonna bröt ihop i glädjetårar efter att Jonna plussat på stickan. 

Den glada nyheten spreds som en löpeld och i en video visar Jocke och Jonna hur de åker omkring och berättar för sina närmsta 

För ett par dagar sedan skrev Jonna ut att hon varit på besök hos barnmorskan där de skulle försöka se vilken vecka hon var i. Enligt Jonnas app var hon i vecka 10 och skulle precis gå in i vecka 11. Men enligt barnmorskan var Jonna redan i vecka 12. 

– Jag blir inte klok på det här, sa Jonna då. Jag satt uppe så himla länge inatt och grubblade och googlade för att jag inte kunde släppa detta. Det spelar ju som sagt egentligen inte så jätte stor roll då det om ett tag går att ta reda på exakt vilken dag och vecka jag är i men det är bara själva grejen att två barnmorskor säger två olika saker och jag vill ju såklart ändå hålla lite koll på både mig och bebis, skrev hon även på bloggen.

Nu har Jocke och Jonna varit på ytterligare ett läkarbesök, där de mer eller mindre kom fram till ett beräknat förlossningsdatum. Men som såklart fortfarande kan ändras. 

– 11 oktober säger de att det är beräknat att knodden kommer, vilket är två dagar efter Jockes födelsedag, berättar Jonna. 

Spännande!

Joakim och Jonna kämpade under många år mot ofrivillig barnlöshet, tills det kom fram vad det var som gjorde att Jonna inte kunde få barn. Hon hade nämligen ingen egen ägglossning och blev då tvungen att äta medicin – vilket fungerade galant. Läs mer om det här.