Joakim och Jonna Lundell om nya bebisbeskedet: "Äntligen"

Youtubestjärnorna Joakim och Jonna Lundell kommer med glädjande nyheter i sin senaste Youtubevideo. Jonna har nämligen börjat med en medicin för att få igång sin ägglossning, och nu har det börjat hända grejer.


Joakim Lundell och Jonna Lundell har i flera år försökt bli med barn, men på grund av Jonnas sjukdom med cellförändringar och problem med sköldkörteln har det inte varit möjligt. Detta har paret valt att berätta om i sina videos och blogginlägg då de på så sätt vill kunna hjälpa andra. 

– Vi har försökt i så många år nu och vi går in i depressioner och mår bara sämre och sämre. Vi måste försöka se det positiva och tänka bort det. Vår största önskan är ju att skaffa barn och funkar inte det så rasar hela våran värld, har Jonna sagt tidigare i en video.

Några månader senare – i september närmare bestämt – så fick paret däremot ett efterlängtat glädjebesked: Jonnas cellförändringar var borta. 

Störst av allt är kärleken. Det har Jocke och Jonne visar flera gånger.

Hon genomgick därefter en rad olika undersökningar, och det visade sig att barnlösheten berodde på någonting som Jonna misstänkt var felet redan från början – hon har nämligen ingen ägglossning.

– Äntligen har vi fått reda på vad felet är. Jag har inte haft någon ägglossning och det var det jag misstänkt redan från början men som ingen lyssnat på. Nu har vi iallafall fått superbra hjälp och jag ska börja på en medicin som heter Letrozole som stimulerar ägglossningen, så får vi se hur det går, berättade Jonna i ett blogginlägg.

Glädjande besked

Och nu kommer paret med glädjande besked. I sin senaste video är de på sjukhuset och gör ett ultraljud, vilket nu visar att Jonnas äggblåsor vuxit till sig, vilket de alltså gör innan en ägglossning.

– Nu ska jag dit igen om ett par dagar så ska vi kika om det kanske blivit en ägglossning, berättar hon i videon. 

– Då ska vi ha en fest då vi bara äter ägg, skrattar Joakim.

Stort grattis till lyckobeskedet säger vi!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.