Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Viktors dramatiska olycka på dansgolvet: "Började blöda"

- 04/04/2018, 11:51

Det var under genrepet inför fredagens delfinal som Viktor Frisk och dansaren Linn Hegdal råkade ut för en olycka mitt under dansen. Olyckan slutade med att Linn började blöda, nu hoppas de att inte samma sak ska hända på fredag.

Det var blandade åsikter från juryn om Viktor Frisks cha cha förra veckan, och de menade att han var tvungen att använda sin energi på ett annat sätt och fokusera mer på dansstegen. Större delen av förra veckan var också Viktors danspartner Linn Hegdal sjuk och han fick träna med en vikarie, så än så länge har hans resa i Let's Dance inte gått helt spikrakt framåt. 

Och även denna vecka stötte han på problem. Det var under genrepet som en olycka skedde när han och Linn tränade på sin dans, denna vecka ska de dansa en tango. 

Mitt under dansen stannade de upp och Linn utbrast "aj". Funktionärerna som var på plats skyndade för att hämta is och man kunde konstatera att Linn blödde från läppen, men att hon var okej. 

Vi tog oss en pratstund med Viktor och Linn efter genrepet för att få klarhet i vad som hände på dansgolvet.

– Jag trodde att ni missade det, säger Viktor och skrattar.  

– Vi gör en liten släng och på något sätt blev det fel, så jag fick Viktors armbåge rakt i munnen, säger Linn och visar upp såret hon fått på läppen. 

Linn visar sin skada
Viktor armbågade Linn rakt på läppen, här visar hon upp sin skada.

Som tur är var paret okej och Viktor bad sin danspartner om ursäkt för det han gjort. 

– Ska jag bjuda dig på middag? Frågar Viktor Linn under intervjun. 

Men Linn vill hellre att Viktor sätter dansen på fredag och att det inte blir några fler olyckor då. 

– Nu ska röven in, ingen ska slåss och sen ska det bli tango, avslutar Viktor. 

Hör hela intervjun om olyckan på dansgolvet i klippet ovan. 

Läs också om Claes Malmberg som berättade att han tackade ja till att medverka i Let's Dance av misstag, här hör du honom berätta. 

Tittar du på Let's Dance?