Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här får svenska kändisarna göra Hov1-testet: "Hur ödmjuk är du?"

Nöje | 07/04/2018 11:54

Att Hov1-killarnas attityd svajat likt en liten träjolle på öppet hav den senaste tiden – ja det är få som undgått. Men vad tycker egentligen de andra svenska kändisarna? Och vart ligger de själva på ödmjukhetsskalan?

Det är nog få som undgått att killarna i det svenska hiphop-bandet Hov1 under fredagen släppt sitt nya album "Gudarna på västerbron". Det talangfulla bandet slog för ett par år sedan ned som ett bombnedslag i Sverige och deras framgång bara växer och växer. 

Konstigt är det inte – deras musik är nämligen riktigt bra och många av texterna oklanderliga. 

Men bandet har under senaste tiden mött hård kritik efter att ha uppträtt respektlöst mot Adam Pålsson under P3 Guldgalan då de vägrade ställa sig upp samt ej ville svara på några frågor. 

En som blev eld och lågor av killarnas beteende var Bianca Ingrosso.

– Jag tycker inte det är okej att bete sig respektlöst mot andra bara för att det går bra i ens karriär och man vinner många priser. Man ska alltid respektera andras yrken, behandla folk med respekt & ödmjukhet oavsett karriär, yrke eller ekonomi och jag tycker generellt de har en ganska kass attityd både mot folk i branschen och ute på krogen, säger hon. 

– Hov1. Sug min k*k. Ni är inte Kanye West och säljer slut arenor runt hela världen, avslutade hon.

Men vad tycker egentligen resten av Sveriges musikelit? Har de snappat upp det hela eller ställer de sig neutralt?

Nyheter24 tog tempen på artisterna under Grammisgalan, då de fick göra det så kallade "Hov1 och Gardell"-testet. 

Se mer i spelaren ovan. 

Lyssnar du på Hov1?