Torsdag 9 Dec
Stockholm

Cardi B är gravid – överraskade under framträdande

Cardi B avslöjade att hon är gravid under framträdande.
Cardi B är gravid. Foto: Instagram/TT

Rapparen Cardi B är gravid med sitt första barn tillsammans med fästmannen Kiari Kendrell Cephus, "Offset". Under programmet SNL chockade hon fansen med nyheten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rapparen Cardi BBelcalis Almanzar, har under 2017 slagit igenom. STORT. Hon har på bara ett år vunnit flera priser och nominerats till två Grammys. 

Hennes första singel, som hamnade på hitlistan, var "Bodak Yellow" och med den blev hon den andra kvinnliga rapparen som någonsin hamnat på top 100 med en singel. 

I april 2018 släppte hon sitt första album, "Privacy", efter att ha blivit världskändis. Albumet har redan uppmärksammats av flera stora artister. Som Oprah och P-Diddy. Alla hyllar henne till skyarna. Det går alltså väldigt väldigt bra för Cardi B!

Cardi B under Grammys. Bildkälla: TT

I början av 2017 började hon dejta rapparen Offset och inte långt efter förlovade de sig! Nu har Cardi B gått ut med nyheten om att de två väntar barn. Hennes första barn och Offsets fjärde, han har tre barn sedan tidigare, skrivet E!

Offset och Cardi B. Bildkälla: Instagram

Det var under det amerikanska programmet SNL som stjärnan berättade nyheten. I början av programmet bar hon en stor klänning som täckte magen. När det var dags för hennes framträdande bytte hon om till en tajt vit klänning, skriver E!

Eftersom att hon hittills hållit graviditeten hemlig, även om det ryktats en hel del, så blev den stora nyheten en chock för de flesta!

"Folk kan inte förvänta sig att jag ska vara öppen om allting", har Cardi B tidigare sagt om ryktena.


Cardi B under SNL. Bildkälla: Instagram

Efter framträdandet fångade vännen till paret Johnny den överlyckliga Cardi B på film. I det korta klippet kan man höra Cardi B säga: 

"Äntligen, jag är fri!"

Efter att ha hållit graviditeten i vad som verkar vara många månader så kan man förstå att hon är glad att hon äntligen kan låta magen synas. Grattis!

Se det gulliga klippet i spelaren ovan

TV: Nu visar Kim Kardashian upp Chicago West för första gången

Läs också om varför Kim Kardashians dotter fått namnet Chicago

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Visste du om detta?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela