Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Kardashian avslöjar dotterns namn – är döpt efter Kanyes hemstad

Nöje | 19/01/2018 22:31

Kim Kardashian och Kanye West har precis fått en dotter. Nu avslöjar äntligen Kim vad dottern ska heta. Och det är riktigt gulligt!

Under måndagen fick äntligen Kim Kardashian, 37, och Kanye West40, sin efterlängtade dotter! Eftersom att Kim lider av placenta accreta – eller fastsittande moderkaka så bestämde sig paret att denna gång anlita en surrogatmamma. 

Tidigare graviditeter, med dottern North West och sonen Saint West, har inneburit en stor hälsorisk för Kim. Men nu är alltså deras nyaste tillskott här och vi har sedan måndagen väntat ivrigt på en sak. 

Vad ska dottern heta!

Paret är känt för att hitta på riktigt finurliga och hippa namn. Så det är kanske inte så konstigt att näst intill hela världen har väntat på att få reda på vad dottern kommer få för namn. 

Och Kim har passat på att dra ut på det...

Tidigare under dagen har det spekulerats på sociala medier om att dottern ska heta Louis West. Detta eftersom att Kim la ut denna bild på Instagram.

Kim Kardashian
Bildkälla: Instagram

Men, kanske var det med flit, det stämde inte och nu har vi fått reda på vad dottern ska heta! På sin Twitter skrev Kim först: 

"North, Saint, Chi"

Vilket fick fansen att tro att dottern skulle få det korta namnet Chi. Men senare under kvällen la hon ut en bild på Twitter och Snapchat som gjorde att alla bitar föll på plats. 

Chicago West
Bildkälla: Snapchat

Tidigare har Kim sagt, under en intervju i TV-programmet "Ellen", att både hon och maken Kanye haft mycket svårt att välja ett namn. Speciellt Kanye ska ha tänkt så det knakar. 

Därför är det kanske extra fint att dottern fått namnet efter Kanyes hemstad Chicago! 

North, Saint och Chicago West blir alltså supertrion som vi sannerligen kommer följa livet ut! Nu väntar vi bara på att få se sötnosen!

Men hur mycket tjänar Kim? Det kan du se här:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tycker du om namnet?