Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Samir utskälld efter kiss-incidenten: "Fruktansvärt äckligt"

- 09/04/2018, 16:36

När de andra Farmen-deltagarna får reda på vilka toalettvanor Samir Badran har så blir de riktigt äcklade. Han får en rejäl utskällning och skäms. Men vissa deltagare tycker också att det han gjort är hysteriskt roligt.

Det är i kvällens avsnitt av Farmen VIP som Samir Badran får en rejäl utskällning på grund av sina toalettvanor. Det är nämligen så att på det fina boendet på Farmen så finns bara utedass, och på natten blir det kolmörkt både utomhus och inne i huset. 

Samir sa att det skulle vara farligt att gå ut till utedasset mitt i natten, så han bestämde sig nämligen för att öppna fönstret och kissa rakt ut på gården nedanför. 

– Problemet är att precis under rutan tvättar vi vår potatis, säger Samir i programmet. 

Det här äcklade de andra deltagarna, då de givetvis var rädda att Samirs kiss skulle landa på deras mat eller köksredskap. 

– Jag tycker det är lite småsnuskigt att stå och kissa därifrån, säger Felicia Bergström i programmet. 

Men Felicia verkade också tycka att hela situationen var riktigt rolig och kunde inte hålla sig för skratt. 

Det visade sig att det inte bara var Samir som hade kissat från fönstret, utan Ola-Conny Wallgren hade gjort precis samma sak. Han tyckte också att det var på tok för svårt att försöka ta sig ut mitt i natten. 

Yvonne Ryding hade också en hel del att säga om kiss-incidenten. Hon tyckte inte alls att det var okej eller fräscht att kissa ut från fönstret. 

Speciellt när hon fick reda på att potatisen som ätits under dagen kanske låg på det bord som killarna hade kissat på. 

– Det är fruktansvärt ofräscht, säger hon.

Men Samir var beredd att be om ursäkt för sitt misstag. 

– Det var inte meningen, säger Samir.

Se mer i klippet ovan. 

Samir har gjort andra roliga saker i Farmen VIP, som när han byggde en VIP-avdelning åt en höna som blev utstött, det gulliga klippet kan du se här. Vill du ha koll på alla som deltog i Farmen VIP? Här är alla deltagare

Var det okej att kissa från fönstret?