Samir med en höna.
Samir Badran har världens största hjärta.

Här visar Samir Badran varför han är det finaste vi har

Samir Badran visar sina absolut sötaste sidor i måndagens avsnitt av Farmen VIP. Det är nämligen en höna som blir utfryst i hönsgården – så han bygger en egen VIP-avdelning till den.


Samir Badran har inte blivit Sveriges älskling för ingenting. 

Med en karaktär större än universum och ett hjärta av guld har han snabbt kommit att bli en av våra mest älskade TV-profiler, och idag har han varit med i en rad olika program.

Samir slog igenom efter att ha varit en av deltagarna i Paradise Hotel 2013. Han gjorde sedan succé i Melodifestivalen där han uppträdde med Viktor Frisk första gången år 2016, med låten "Bada nakna".

Nu har han valt att testa på någonting helt nytt, då han nu är en av deltagarna i Farmen VIP, tillsammans med bland andra Youtubestjärnan Ben Mitkus, TV-profilen Camilla Henemark, sportlegendaren Patrik Sjöberg och Youtubestjärnan Felicia Bergström

"Hon ska få allt, och de andra ska inte få ett skit", säger Samir.

Och även här får Samir visa sina sanna färger. 

"Hon ska må som en kung"

I andra avsnittet av Farmen arbetar gänget i hönsgården. Samir upptäcker då att en av hönsen blir utfryst och inte får umgås med de andra. Han och hästbonden Sigrid Bergåkra bygger då en VIP -sektion åt hönan där den enligt Samir "ska få må som en kung". 

Samir såg efter en stund att en av hönsen blev utstött och hackad på. Han bestämde sig då för att bygga en VIP-avdelning till den.
Hönan Agda.

– Jag har fixat en VIP med hö, vatten – allt. Hon ska få allt och de andra ska inte få någonting. Nu när jag tar hand om henne och skyddar henne kommer hon att må bra, säger Samir. 

– Hon ska leva lyxliv nu. Så ska de andra hönsen få känna på hur det är att vara mobbade, säger Samir. 

Se det mysiga klippet i spelaren ovan. 

Farmen VIP sänds på måndagar klockan 20.00 på TV4.

Här är alla deltagare i Farmen VIP 2018.

/
Älskar vi sånt här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Döda "Vänner"-stjärnans sociala medier kapade

Gunilla Persson får tillbaka sina saker

Gunilla Persson får tillbaka alla de saker som Kronofogdemyndigheten beslagtog, skriver Expressen. Skulden är borta, enligt hennes advokat Mark Safaryan.

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

1 timme sedan
Anna Brolin är en väldigt folkkär och omtyckt programledare som alltid varit mycket uppskattad av tittarna. Men denna gång anser tittarna att hon gjort bort sig.

Så låter Marcus & Martinus bidrag i Melodifestivalen 2024

1 timme sedan
Marcus och Martinus tävlade i Melodifestivalen 2023 med bidraget Air. I finalen kom de på andra plats. Nu gör duon ett nytt försök – i Melodifestivalen 2024 tävlar de med sin låt Unforgettable. Och ja, den verkar onekligen vara just oförglömlig...

Hit har Benjamin Ingrosso flyttat – blir granne med kändiseliten

2 timmar sedan
Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin drömvåning där det inte snålats på något. Utöver en underbar balkong i söderläge och en sanslös takhöjd så har Benjamin Ingrosso även riktigt kända grannar i trendiga Vasastan.

Så träffade Robin "Elecktra" Werner 14 år äldre maken Jonny: "Oj"

2 timmar sedan
Elecktra tävlar i Melodifestivalen 2024. Bakom dragshowpersonan ligger Robin Werner. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar om både karaktären Elecktra och privatpersonen Robin Werner.