Tisdag 24 Maj
Stockholm

Här visar Samir Badran varför han är det finaste vi har

Samir med en höna.
Samir Badran har världens största hjärta. Foto:

Samir Badran visar sina absolut sötaste sidor i måndagens avsnitt av Farmen VIP. Det är nämligen en höna som blir utfryst i hönsgården – så han bygger en egen VIP-avdelning till den.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Samir Badran har inte blivit Sveriges älskling för ingenting. 

Med en karaktär större än universum och ett hjärta av guld har han snabbt kommit att bli en av våra mest älskade TV-profiler, och idag har han varit med i en rad olika program.

Samir slog igenom efter att ha varit en av deltagarna i Paradise Hotel 2013. Han gjorde sedan succé i Melodifestivalen där han uppträdde med Viktor Frisk första gången år 2016, med låten "Bada nakna".

Nu har han valt att testa på någonting helt nytt, då han nu är en av deltagarna i Farmen VIP, tillsammans med bland andra Youtubestjärnan Ben Mitkus, TV-profilen Camilla Henemark, sportlegendaren Patrik Sjöberg och Youtubestjärnan Felicia Bergström

"Hon ska få allt, och de andra ska inte få ett skit", säger Samir.

Och även här får Samir visa sina sanna färger. 

"Hon ska må som en kung"

I andra avsnittet av Farmen arbetar gänget i hönsgården. Samir upptäcker då att en av hönsen blir utfryst och inte får umgås med de andra. Han och hästbonden Sigrid Bergåkra bygger då en VIP -sektion åt hönan där den enligt Samir "ska få må som en kung". 

Samir såg efter en stund att en av hönsen blev utstött och hackad på. Han bestämde sig då för att bygga en VIP-avdelning till den.
Hönan Agda.

– Jag har fixat en VIP med hö, vatten – allt. Hon ska få allt och de andra ska inte få någonting. Nu när jag tar hand om henne och skyddar henne kommer hon att må bra, säger Samir. 

– Hon ska leva lyxliv nu. Så ska de andra hönsen få känna på hur det är att vara mobbade, säger Samir. 

Se det mysiga klippet i spelaren ovan. 

Farmen VIP sänds på måndagar klockan 20.00 på TV4.

Här är alla deltagare i Farmen VIP 2018.

Älskar vi sånt här?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela