Stockholm

Zara Larssons video från springturen med Brian får oss att relatera

Zara Larsson är upp över öronen kär i sin pojkvän Brian Whittaker. Och vad gör man inte för sin käresta? I sin senaste Instagramstory filmar Zara nämligen när hon är ute och springer med Brian. Men det är ingenting hon kommer att göra igen.


Vår svenska stolthet Zara Larsson och den brittiske modellen Brian Whittaker är upp över öronen förälskade och spenderar varje ledig sekund med att umgås med varandra. 

Brian brukar ta med sin stora följarskara (över 900 000)  ut på sina springturer där han sänder live under delar av rundan. Löpning hör till Brians stora intressen, vilket han nu vill introducera för flickvännen Zara.

Men Zara är inte överförtjust och har inte alls samma förkärlek till löpning som Brian har.

I sin senaste Instagram-story visar Zara ett exempel på hur det ser ut när de går ut och springer tillsammans, och man kan ju inte annat än att relatera. 

Zara Larsson och Brian Whittaker träffades via Twitter. Romansen slutade med att paret blev störtkära i varandra.

"Jag vill bara hem"

I videon ser man Zara filma sig själv med sin selfiekamera medan hon försöker sig på en löptur. Under turens gång säger hon till Brian att hon tycker att han borde vara stolt över henne och att hon egentligen bara helst vill hem. 

Brian spurtar iväg medan Zara väljer att knata hem. Väl hemma filmar hon vidare och berättar för sin följarskara att hon minsann inte tycker att folk som gillar att träna ska tvinga med sin partner ut, bara för att de själva tycker det är kul.

Zara följde med Brian ut på en löptur. Men av det vi fick se så blev det nog sista gången.

– Löpning är tråkigt som fan, jag gillar att dansa, eller att sätta mig i en Uber och åka hem och lägga mig i soffan, vilket jag själv är väldigt bra på, berättar Zara. 

"You should be proud of me", säger Zara i klippet.

Se den fantastiskt roliga videon i spelaren ovan. 

Gillar du att träna med din partner?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.